Zęby

Domowe maseczki i wyrafinowane wypady do spa - wszystkie jesteśmy piękne :)

Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Elszka
Donośnie
Donośnie

Postprzez Elszka » 13 maja 2007, o 22:45

Milla napisał(a):
Elszka napisał(a):
ixa napisał(a):Nie-mialam kupiony zestaw :-( Moj maz uzywal taki sam i u niego rezultat byl naprawde dobry,ja natomiast nie wzielam pod uwage,ze ciaza miala wplyw na stan moich zebow i stad rezultaty :-(

dzieki, A czy ktos wybielal w gabinecie? Tak sie zastanawiam .... choc cena to argument na minus

Nikt mi gabinetowego nie poleca. Najwyżej nakładki do domu plus żel.

To najsilniejsze wybielanie czyli najbardziej osłabia zęby.
Mój kolega robił-powalającego efektu brak, za to przysięgał, że więcej nie pójdzie, bo z bólu zjeżdżał z fotela :(

dzieki za informacje. Zasiegnelam jeszcze tu i owdzie jezyka i na wybielenie w 40 min w gabinecie sie nie zdecyduje ;-) a na nakladkowa moze, ale nie teraz przed inwestycja w aparat ortodontyczny ...
Obrazek
Obrazek

Elszka
Donośnie
Donośnie

Postprzez Elszka » 15 maja 2007, o 21:53

Czy sa osoby ktore nosily staly aparat ortodontyczny?

W koncu podjelam decyzje o leczeniu (w moim przypadku nie jest to kwestia kosmetyki, bo w zasadzie dolnych krzywych zebow i sciesnienia nie widac przy usmiechu, lecz zdrowia).

Interesuja mnie wszelkie opinie ;-)
Obrazek
Obrazek

halszka
Szeptem
Szeptem

Postprzez halszka » 23 sierpnia 2007, o 10:27

Ja też od dawna zmagam się ze swoimi zębami, nie dość, że są po prostu słabe, to jeszcze kolor maja taki pożal się Boże, ale ostatnio wpadła mi w ręce pasta Colgate Whitening i chyba, chyba coś się zaczyna dziać, bo kolor zębów zaczyna iść w kierunku bieli :)

mysia
Szeptem
Szeptem

Postprzez mysia » 27 sierpnia 2007, o 15:16

Ja mam zęby nawet nienajgorsze, ale też sotsuję Colgate Whitening, bo mi się wydaje, ze najepiej usuwa osad po kawie czy herbacie (opapierosowym nie będę się wypowiadać, bo na szczęście nie palę).

Poprzednia strona

Powrót do Salon piękności

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości