Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Milla napisał(a):Z tego co czytałam, z rozmów z dentystą, nie ma skuteczniejszych sposobów niż profesjonalne wybielanie. Najlepszą metodą jest nakładka na zęby, przygotowana przez stomatologa(koszt u mnie 750zł). Wybielanie w gabinecie jest 2 razy droższe i krócej się utrzymuje.

Krobka napisał(a):Milla napisał(a):Z tego co czytałam, z rozmów z dentystą, nie ma skuteczniejszych sposobów niż profesjonalne wybielanie. Najlepszą metodą jest nakładka na zęby, przygotowana przez stomatologa(koszt u mnie 750zł). Wybielanie w gabinecie jest 2 razy droższe i krócej się utrzymuje.
Chodzi o gabinet stomatologiczny?

ixa napisał(a):Ja mam delikatne szkliwo i jedna proba wybielania zelem i aparatem skonczyla sie..odkruszeniem szkliwa miedzy dwoma przednimi zebamiAle mimo to nie narzekam na ich kolor,bo sa w miare biale-mam codzienny rytual mycia tj:najpierw plukam przez minute jame ustna plynem"Przed",ktory niby ma pomoc w wybielaniu,potem myje zwykla pasta zeby,nastepnie myje spejalna pasta z dodatkowym fluorem(to mi zatuszowuje ubytek szkliwa) i na koniec plukam plynem "po'.
Slyszalam,ze godne polecenia sa plasterki(chyba produkuje je "blend-a-med"-tu jest odpowiednikiem inna firma)-naklada sie przez 10 dni na noc i potem na 18 miesiecy masz wybielanie z glowy.Znam wiele osob,ktore z tego korzystaly i sa naparwde zadowolone-mysle,ze w aptece mozna je dostac i cena napewno nie przekracza 200 zl...

Elszka napisał(a):ixa napisał(a):Nie-mialam kupiony zestawMoj maz uzywal taki sam i u niego rezultat byl naprawde dobry,ja natomiast nie wzielam pod uwage,ze ciaza miala wplyw na stan moich zebow i stad rezultaty
dzieki, A czy ktos wybielal w gabinecie? Tak sie zastanawiam .... choc cena to argument na minus