Moderatorzy: Diabolique, Catalina

(jej to by się akurat przydały kilogramy
)
:o:o a teraz ważę prawie 90 kg
Ale co tam, im bliżej lata - trzeba się pośpieszyć!
)
)
)
) i 4 jabłka. Uff

Kratka napisał(a):Trzymam kciuki, chociaż mnie też by sie przydało schudnąć! Ale dziś nie mogę zacząć, bo małż ma spotkanie z kumplami a ja zostaję w domu. I już mu powiedziałam, że może pójść pod warunkiem, że kupi mi piwo i coś słodkiego na samotny wieczór.
Ale na co dzień też zamierzam skorzystać z rad Anety. Także prawdopodobnie się do Ciebie przyłączę

słodkości, już, już miałam brać, ale zwyciężyłam nad sobą!!! Jestem z tego dumna, a co!
neozonta napisał(a):Kratka napisał(a):Trzymam kciuki, chociaż mnie też by sie przydało schudnąć! Ale dziś nie mogę zacząć, bo małż ma spotkanie z kumplami a ja zostaję w domu. I już mu powiedziałam, że może pójść pod warunkiem, że kupi mi piwo i coś słodkiego na samotny wieczór.
Ale na co dzień też zamierzam skorzystać z rad Anety. Także prawdopodobnie się do Ciebie przyłączę
Przyłączaj się! Możesz od jutra:D Po tym piwie i słodkościach, dziś sobie zrób szalony wieczór:D
Będzie nam raźniej jak będziemy siebie pilnować

neozonta napisał(a):Ożesz!!! Wybiła 18:00, właśnie skończyłam jeść kolację i co? I już nic nie mam jeść? Jak ja to wytrzymam???
Przygotowałam już marchewki i jabłka , bo spać pewnie pójdę koło północy.
Aż sie boję!
![]()
Ale! Byłam dziś w sklepie i oczywiście widziałam na półkach śmiejące się do mniesłodkości, już, już miałam brać, ale zwyciężyłam nad sobą!!! Jestem z tego dumna, a co!

zrobiony
zrobiony
oczyszcza
warto pić conajmniej 1,5 litra
tylko, że ja nie lubię pić
będzie ciężko, ale dasz radę
cały czas sobie powtarzaj, że chcesz schudnąć
że nie poddasz się
będzie dobrze
wierzę w Ciebie 

- dziękuję!!!
:D:D
[/i]

ANIIA napisał(a):jak tak sobie tu czytam i czytam to nabieram coraz większej wiary że ja też mogębo na pewno powinnam!!
NEOZONTA! trzymam kciuki i niebawem do ciebie dołączeale dzis nie jest dobry dzień na start bo ide ze znajomymi na piwo pierwszy raz od czasu jak zaszłam w ciąże więc dziś SZALEJE!!!!! a co
![]()
![]()