Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Diabolique napisał(a):blackbird napisał(a):fajna ta truskawa...cholera...maz mnie zabije![]()
...narazie siedzi szczesliwy w swej nieswiadomosci w pracy,a ja wykupilam juz chyba polowe asortymentu
Mam nadzieje ze kupujes po jednej rzeczy bo jak nie to na bank dowala Ci clo.

Diabolique napisał(a):Tak tu jakos cicho w tym dziale a tu co rusz cos milego dla ciala i ducha znalezc mozna![]()
W zwiazku ze zblizajaca sie zima, zniszczonymi dlonmi, polecam goraco specyfik Sephory o nazwie Super Hand Scrub z serii Body. Jest to pieknie pachnacy 1-minutowy peeling do dloni z olejkiem migdalowym i avocado. Super pachnie, swietnie wygladza i nawilza dlonie. Nie wiem czy dlonie wygladaja mlodziej ale na pewno sa milsze w dotyku

monikaj1 napisał(a):Diabolique napisał(a):Tak tu jakos cicho w tym dziale a tu co rusz cos milego dla ciala i ducha znalezc mozna![]()
W zwiazku ze zblizajaca sie zima, zniszczonymi dlonmi, polecam goraco specyfik Sephory o nazwie Super Hand Scrub z serii Body. Jest to pieknie pachnacy 1-minutowy peeling do dloni z olejkiem migdalowym i avocado. Super pachnie, swietnie wygladza i nawilza dlonie. Nie wiem czy dlonie wygladaja mlodziej ale na pewno sa milsze w dotyku
Już po zimie co prawda, ale dzisiaj nabyłam i jestem zachwycona

Diabolique napisał(a):monikaj1 napisał(a):Diabolique napisał(a):Tak tu jakos cicho w tym dziale a tu co rusz cos milego dla ciala i ducha znalezc mozna![]()
Już po zimie co prawda, ale dzisiaj nabyłam i jestem zachwycona