Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Polecam oczywiście wyłącznie dzięki temu, że pojawił się w promocji na truskawie - cena w naszych perfumeriach jest - łagodnie mówiąc - odstraszająca 

monikaj1 napisał(a):A propos peelingów - polecam moje najnowsze odkrycie - Clarins Relaxing Body Polisher. Jest naprawdę bardzo dobry - wygląda trochę jak bezbarwna pasta do butów, ale wysmarowanie się nim daje spektakularne efektyPolecam oczywiście wyłącznie dzięki temu, że pojawił się w promocji na truskawie - cena w naszych perfumeriach jest - łagodnie mówiąc - odstraszająca

Leninka napisał(a):Diabolique, a ten peeling do dłoni to po ile w Sephorze, nie wiesz czasem? Bo dla moich dłoni to byłby raj na ziemi

atlantis75 napisał(a):monikaj1 napisał(a):ok. 55 zł na truskawie, w internetowych perfumeriach ok. 175 złW sklepach tradycyjnych nie sprawdzałam
Z tym, że ta promocja już się skończyła, niestety.
niezła różnica

monikaj1 napisał(a):atlantis75 napisał(a):monikaj1 napisał(a):ok. 55 zł na truskawie, w internetowych perfumeriach ok. 175 złW sklepach tradycyjnych nie sprawdzałam
Z tym, że ta promocja już się skończyła, niestety.
niezła różnica
Tam się trafiają prawdziwe perełki - np. teraz maseczka oczyszczająca Lancome za 28 zł![]()
Dzięki, Diabolique