ale nie karmisz piersia?mozna pic herbate tzw czerwona pu-erh,ale lisciasta i kupiona w jakims porzadnym sklepie (nie w delikatesach za rogiem). a jak sie cwiczy to l-karnityna plus (z chromem).a najlepiej jesc połowe tego, co zwykle
Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. (Zafon)
Magda u mnie się sprawdził brak kolacji albo coś nisko kalorycznego na noc np: płatki z mlekiem albo jakiś jogurcik >wiem ze pytałaś o herbatkę ale u mnie się to sprawdziło a raczej szybka przmiana materii Pozdrawiam
Tymbark ma serię nowych soków "Fit", faktycznie mają gdzieś tak o połowę mniej kalorii niż większośc soków. Do tego zawierają "zapychacz"- błonnik. Przetestowane, jak się wypije szklankę to trochę przestaje się być głodnym (ale może to autosugestia )
I zamiast chipsów sprawdzają się- w charakterze czegoś do gryzienia - płatki "Fitness".
magdh78 napisał(a):Na mnie działa herbatka System Slim Figura - Spalanie A wy pijacie jakieś herbatki?
Slim Figura - właśnie zaczęłam Oczyszczanie, czyli drugą fazę. Spalanie już wypróbowałam (jakieś 4 tygodnie piłam) i jest ok.
Dodatkowo piję La Karnitę