Moderatorzy: Diabolique, Catalina

atlantis75 napisał(a):Dziewczyny, jak Wasze preferencje tuszowe? Uległy zmianie, może wypróbowałyście coś nowego i sobie chwalicie? Lubię mocno podkreślone i wydłużone rzęsy, z podkręcaniem nie mam problemu, bo tym obdarzyła mnie natura.
Diabolique, jak tam sprawuje się Diorshow?

atlantis75 napisał(a):Dziewczyny, jak Wasze preferencje tuszowe? Uległy zmianie, może wypróbowałyście coś nowego i sobie chwalicie? Lubię mocno podkreślone i wydłużone rzęsy, z podkręcaniem nie mam problemu, bo tym obdarzyła mnie natura.

Diabolique napisał(a):atlantis75 napisał(a):Dziewczyny, jak Wasze preferencje tuszowe? Uległy zmianie, może wypróbowałyście coś nowego i sobie chwalicie? Lubię mocno podkreślone i wydłużone rzęsy, z podkręcaniem nie mam problemu, bo tym obdarzyła mnie natura.
Polecam nadal, choc ostatnio dwa razy pod rzad uzywalam YSL. Kupilam tez Maxieyes Diora, polecam srednio. Lancome nie lubilam i chyba nie polubie. Gdy nie istnial YSL wszystkie tusze Lancome bardzo mi pasowaly, teraz mimo ze kupuje nowinki, nadal nie przebijaja YSL. Sa jakies niedorobione i dla mnie po prostu smierdza.