Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Diabolique napisał(a):Ta biala jest glownie odzywcza i wzmacniajaca, dla efektow zdecydowanie polecam ta w czarno-bialym opakowaniu

jasmina napisał(a):ok, dzięki. Teraz mam dylemat z tuszem- lancome virtuose (JaMaska), czy YSL (atlantis)Ma być gęsto, bo długo to mam naturalnie.. bardziej podoba mi się YSL, ze względu na opakowanie, lancome taki zwyczajny jest

Diabolique napisał(a):jasmina napisał(a):ok, dzięki. Teraz mam dylemat z tuszem- lancome virtuose (JaMaska), czy YSL (atlantis)Ma być gęsto, bo długo to mam naturalnie.. bardziej podoba mi się YSL, ze względu na opakowanie, lancome taki zwyczajny jest
Zeby bylo gesto to ani YSL (mimo ladnego opakowania) ani Lancome. Wylacznie Diorshow.

misiajagodka napisał(a):W ostatnim TS było o testowaniu tuszów i spośród dziesięciu branych z różnych półek najlepszym okazał się dla testujących colossal maybelline new york

Diabolique napisał(a):Przestestowalam i polecam:
Givenchy Phenomen'Eyes Effet Extension.

kontrafalda napisał(a):Ja ostatnio zakupiłam 2000 Calorie - odpoczywałam od niego kilka ładnych lat, teraz uważam, że jest bardzo dobry.

misiajagodka napisał(a):kontrafalda napisał(a):Ja ostatnio zakupiłam 2000 Calorie - odpoczywałam od niego kilka ładnych lat, teraz uważam, że jest bardzo dobry.
Od kiedy Atlantis go poleciła i spróbowałam, to jest mój ulubiony tusz