Moderatorzy: Diabolique, Catalina

JaMaska napisał(a):u mnie od kilku lat hitem jest Lancome Flextencils - ponieważ posiadam rzęsy i owszem ciemne ale w stanie szczątkowym (krótkie i niezbyt geste) to musze je: pogrubic i podnieść - i pod tym wzgledem Lancome jest genialna - no i najwazniejsze nie oblepia rzęs kaskadą tuszu tylko je ładnie maluje
Próbowałam HRExtremal - czy cos takiego - tez super ale z tym podwijaniem nie bardzo - choc byłam zadowolona.

monikaj1 napisał(a):A ile kosztuje ten YSL? Widziałam tusze na Allegro, HR po mniej więcej 80 zł, ale chyba bym się bała z dość niepewnego źródła (chociaż sprzedawca miał chyba z 2000 pozytywów).

Diabolique napisał(a):monikaj1 napisał(a):A ile kosztuje ten YSL? Widziałam tusze na Allegro, HR po mniej więcej 80 zł, ale chyba bym się bała z dość niepewnego źródła (chociaż sprzedawca miał chyba z 2000 pozytywów).
Na allegro tuszu bym w zyciu nie kupila bo moze byc: podrobka, stary, zepsuty, itp. Szkoda kasy, zwlaszcza jak sie wyda 80 pln na przyklad.

JaMaska napisał(a):odradzam zakup tuszu na allegro....raz kupiłam ....podróba az miło..
![]()
![]()
...tylko mi zal bo w międzyczasie przegapiłam okazje aby kupic oryginał....

Diabolique napisał(a):JaMaska napisał(a):odradzam zakup tuszu na allegro....raz kupiłam ....podróba az miło..
![]()
![]()
...tylko mi zal bo w międzyczasie przegapiłam okazje aby kupic oryginał....
A ja kupilam raz tusz na allegro, wlasciwie wiedzac ze to podrobka. Magnascopic Estee Lauder. I wiecie co? Dokupilam potem jeszcze jeden bo byl znakomity. Wlasciwie nie do zdarcia i nie do obsypania, a kosztowal chyba z 16 pln