Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Pięknie eksponuje biust i żadne push up'y mu nie są potrzebne! Świetnie leży- mogę machać rękami w górę- nie przesuwa się nawet o milimetr. Przy tym- naprawdę nie ściska! Jestem baaaardzo zadowolona! 

Leninka napisał(a):A potem to już zamówiłam sobie stanik.
O ileż większe było zdziwienie, gdy stanik do mnie dotarł i okazało się, że jest idealny!Pięknie eksponuje biust i żadne push up'y mu nie są potrzebne! Świetnie leży- mogę machać rękami w górę- nie przesuwa się nawet o milimetr. Przy tym- naprawdę nie ściska! Jestem baaaardzo zadowolona!
![]()

Catalina napisał(a):Leninka napisał(a):A potem to już zamówiłam sobie stanik.
O ileż większe było zdziwienie, gdy stanik do mnie dotarł i okazało się, że jest idealny!Pięknie eksponuje biust i żadne push up'y mu nie są potrzebne! Świetnie leży- mogę machać rękami w górę- nie przesuwa się nawet o milimetr. Przy tym- naprawdę nie ściska! Jestem baaaardzo zadowolona!
![]()
A co sobie kupiłaś?? że jesteś tak zadowolonaJa ostatnio przy okazji zwiększonego w ciągu 4 miesięcy rozmiaru (sic) kupiłam sobie cudowną Freya Zeta i Chantalle Africa
cudowne choć drogie jak nie powiem co... ale potem drugą Freya kupiłam na allegro