Moderatorzy: Diabolique, Catalina

saint napisał(a):Max Factor to moim zdaniem najlepsza firma jeżeli chodzi o kosmetyki kolorowe z tej średniej półki! sama osobiście używam ich podkładów teraz mam nowy produkt tej firmy "colour adapt" i jest świetny

Leninka napisał(a):Polecam dla skóry suchej podkład Clinique- supermoisture makeup teint hydratation maximum.

atlantis75 napisał(a):To ja musze napisać kilka zdań o bazie Sorayi, którą się zachwycałam. Stosowałam od czasu do czasu (raz na 2-3 dni) i nabawiłam się
trądziku... Wyszłam z niego dopiero teraz przy pomocy Olay 7 Total Effects dla cery mieszanej i tłustej (plus tonik i żel do mycia twarzy z tej serii).

misiajagodka napisał(a):
Leninka, masz porównanie między tymi dwoma cliniquami? Ja mam cerę mieszaną w porywach do suchej.

Leninka napisał(a):misiajagodka napisał(a):
Leninka, masz porównanie między tymi dwoma cliniquami? Ja mam cerę mieszaną w porywach do suchej.
Nie widziałam wcześniej tego pytania
![]()
![]()
Misia, nie mam porównania. Ja stosuję tylko ten nawilżający podkład Cliniqua i nie zmienię go na inny, bo u mnie świetnie się sprawdza.![]()
Ale najlepiej byłoby, bo widzę, że z podkładem masz znów problem (tylko nie wiem czy masz taką możliwość) wybrać się do Sephory. Tam powiesz czego szukasz, opiszesz swoją cerę i na miejscu babeczka wypróbuje na Twojej twarzy kilka rodzajów podkładów, sprawdzi który odcień najbardziej Ci pasuje i sama zdecydujesz który najbardziej Ci odpowiada. Lustro prawdę Ci powie![]()
Ja w ten sposób wybrałam, dziewczyna była bardzo kompetentna i świetnie doradzała.
I ja jestem zadowolona.