piękna??

Domowe maseczki i wyrafinowane wypady do spa - wszystkie jesteśmy piękne :)

Moderatorzy: Diabolique, Catalina

mamaksiezniczek
Coraz głośniej
Coraz głośniej

Postprzez mamaksiezniczek » 23 maja 2007, o 07:37

Asiek napisał(a):
mamaksiezniczek napisał(a):...i będę Wam przynudzać niemiłosiernie, że warto, warto, warto ćwiczyć, bo mam porównanie i wiem, że ćwicząc mogę góry zdobywać, a wcześniej co najwyżej podbijałam szturmem lodówkę :P

bardzo chętnie, tylko niech mi ktoś odstąpi ze trzy godziny swego cennego czasu w tygodniu :twisted:
nie mam kiedy, po prostu.
Abo inaczej, jak już mam kiedy, to kluby są pozamykane (1-2 w nocy ;))

Przecież, żeby ruszać się nie trzeba dodatkowego czasu rezerwować - można np. wykorzystać drogę do pracy i zostawić samochód na parkingu dalej a pozostałą drogę podbiec - to kwestia determinacji i chęci :cool:

Sposobów na ruch jest wiele, a sposobów na wymiganie się od niego jeszcze więcej - dobrze je znam, bo sama stosowałam wszystkie możliwe i mam ich całą listę od kłopotów zdrowotnych począwszy na braku czasu i pieniędzy skończywszy :wink:

Aaaaa i jeszcze ku wyjaśnieniu, ja nie jestem jakimś tam zapalonym sportowcem - jestem leniem patentowym - zaczęłam ćwiczyć, bo doszłam do wniosku, że lepiej godzinkę czy dwie dać sobie wycisk, ale za to resztę dnia nie czuć bólu kolan, kręgosłupa i czego tam jeszcze chcecie.

I jeszcze jedno, nie chciałam tu nikogo obrazić, ani nic w tym stylu - przynudzam, bo to że się przemogłam zmieniło moją egzystencję na dużo lepszą i każdemu tego życzę.
Wierzę, że można być baaardzo zajętym, ale w tym kołowrotku naprawdę warto wygospodarować chwilę dla siebie, bo nie ma lepszej mamy od zdrowej i szczęśliwej mamy - czyż nie?

Asiek
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Asiek » 24 maja 2007, o 01:05

mamaksiezniczek napisał(a):Przecież, żeby ruszać się nie trzeba dodatkowego czasu rezerwować - można np. wykorzystać drogę do pracy i zostawić samochód na parkingu dalej a pozostałą drogę podbiec - to kwestia determinacji i chęci

do pracy jeżdżę rowerem ;)
ew. tramwajem, ale to w celach że tak powiem naukowych (zawsze te 20 minut na naukę np. angielskiego jest ;) )

mamaksiezniczek
Coraz głośniej
Coraz głośniej

Postprzez mamaksiezniczek » 24 maja 2007, o 07:04

Asiek, a więc Ty masz kondycję jak należy i czego tu jeszcze chcieć ?

Tak poważnie to wiem, że jest mało mamuś które nie zmieniły by nie czepiły się czegoś w swoim wyglądzie - ja chyba takiej nie znam :roll:

Ja sama mam kompletnego świra na punkcie swojego tłuszczyku :roll:
Zawsze byłam grubasem, teraz schudłam, ale w głowie nadal siedzi grubasek :x

Poprzednia strona

Powrót do Salon piękności