piękna??

Domowe maseczki i wyrafinowane wypady do spa - wszystkie jesteśmy piękne :)

Moderatorzy: Diabolique, Catalina

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

piękna??

Postprzez karolla » 3 kwietnia 2007, o 15:08

czuje się mało piękna ,a to za sprawą moich kilogramików :?
Jestem na diecie,która mi kiepsko idzie :x ,do tego żrę chrom organiczny,który na mnie nie działa .
Proszę ,dodajcie mi otuchy :help:
ObrazekObrazek Obrazek

_ola_
Donośnie
Donośnie

Postprzez _ola_ » 3 kwietnia 2007, o 15:45

Ja ostatnio wpadłam w kompleksy, bo poszłam sobie kupić bluzkę i się okazało że na brzuchu mam straszne pobrzuszkowe/pociążowe fałdki i strasznie one wyglądają w bluzce, którą chciałam kupić :( muszę się wziąć za siebie - wczoraj zrobiłam 5 brzuszków ;)
co do czucia się piękną.. ja też się nie czuję :( w niedzielę zrobiłam sobie fajny makijaż i zrobiło mi się lżej... ;) szkoda że mam czas na to tylko od wielkiego dzwonu :(
Ola i
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

blackbird
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez blackbird » 3 kwietnia 2007, o 15:52

nooo-ja sie odchudzam...przytylam juz 2 kilo :P :D
Obrazek
"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."

mamaksiezniczek
Coraz głośniej
Coraz głośniej

Postprzez mamaksiezniczek » 3 kwietnia 2007, o 15:56

Dziewczyny zainwestujcie czas w klub fitness to działa cuda !!!

Może nie macie tego problemu co ja miałam (byłam strasznie gruba a co za tym idzie moje samopoczucie i kondycja fizyczna były w opłakanym stanie), ale myślę, że gra warta jest świeczki.
Już nie chodzi o ciało super modelki, ale o to by podbiegając do autobusu, przechodząc koło szyby wystawowej, ganiając za malcem itd. nie czuć skrępowania (żeby nie powiedzieć bardziej dosadnie)

Wiem, że znajdzie się całe mrowie wymówek dlaczego by nie iść, ale wszystkie je schowajcie w kąt i ćwiczcie - efekty są zaskakujące, bo widać je nie tylko na zewnątrz, ale może i głównie w środku
:wink:
Pomyślicie, że mądruje się, ale mówię ze szczerych chęci. Chyba nikomu nie muszę tłumaczyć jak było mi ciężko ćwiczyć mając wagę jak zapaśnik sumo. Opłacał się jednak trud, bo teraz czuję się jak nowo narodzona.

I żeby była jasność to nie jest reklama żadnego klubu :P

kabo25
Donośnie
Donośnie

Postprzez kabo25 » 3 kwietnia 2007, o 17:13

ja też się tak czuję tylko że w drugą stronę jak wieszak mam wrażenie jak patrzę w lustro że sterczą mi wszystkie kości, chyba się na plaży nie rozbiorę
Kasia Gabrysia i Franek
Obrazek
Obrazek

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Re: piękna??

Postprzez atlantis75 » 3 kwietnia 2007, o 18:46

Karolla, wyglądasz świetnie, masz fajną fryzurę i jestes zawsze uśmiechnięta. Powiem Ci szczerze, że gdy się widziałyśmy to nie zwróciłam uwagi na Twoje dodatkowe kg. Widziałam sympatyczną, pełną takiego wewnętrznego ciepła osobę. Ja wiem, że w dobie przymusowego rozmiaru 36, kilka kg więcej to dramat. Wystarczy zrobić rundę po sklepach. Manekiny są bardzo szczupłe i zawsze wyglądają lepiej w bluzkach niż ja ;) Nie katuj się dietą, która Ci nie odpowiada. Może zapisz się na siłownię lub inny rodzaj aktywności fizycznej. Do tego samoopalacz lub solarium, rzęsy pociągnięte tuszem i będzie fajnie :)
Obrazek
Obrazek

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez karolla » 4 kwietnia 2007, o 13:49

dzięki za miłe słowa :-D .
Niestety źle sie czuję w swoim ciele,więc muszę cos zrobić ze sobą.Co do fittnes czy innych takich rzeczy,to raczej odpada ,bo nie mam czasu.Rano zajmuje sie małą ,po południu pracuję ,więc nie mam jak :? .
Po prostu pozostaje mi dieta MŻ (dieta asientos ;) )
ObrazekObrazek Obrazek

Milla
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez Milla » 4 kwietnia 2007, o 14:13

karolla napisał(a):dzięki za miłe słowa :-D .
Niestety źle sie czuję w swoim ciele,więc muszę cos zrobić ze sobą.Co do fittnes czy innych takich rzeczy,to raczej odpada ,bo nie mam czasu.Rano zajmuje sie małą ,po południu pracuję ,więc nie mam jak :? .
Po prostu pozostaje mi dieta MŻ (dieta asientos ;) )

To chyba najskuteczniejsza dieta :wink:
ObrazekObrazek

Kratka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Kratka » 4 kwietnia 2007, o 17:19

Karolla - ja już 2 rok jestem na diecie i odchudzić się nie mogę :P Co waga poleci kilka kilosków w dół, to potem znowu rośnie. Teraz na 3 tygodnie przed świętami się trochę zmobilizowałam i 2 kilo zleciało, ale po świętach pewnie wrócą jak nic.
Tym bardziej że przed chwilą zjadłam 2 kawałki ptasiego mleczka w czekoladzie :x , ale za to postanawiam już dziś nic nie jeść.
Mnie też dodatkowe kilogramy przeszkadzają. I teraz pracuję nad wzmocnieniem swojej wiary w fakt, że odchudzanie może być skuteczne. A poza tym wybieram się na badanie tsh (i wybrać się nie mogę), bo tak ogólnie rzecz biorąc to nie jem dużo, a schudnąć nie mogę :twisted:
Obrazek

blackbird
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez blackbird » 4 kwietnia 2007, o 17:24

karolla,a duzo tego jest?/w sensie duzo bys chciala schudnac czy to tylko taka poprawka kosmetyczna?(z tego co pamietam ze zdjec to ty raczej szczupla mi sie wydalas,ale moze cos sie zmienilo)
Obrazek
"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez karolla » 4 kwietnia 2007, o 22:14

chciałabym ważyć o 7 kilo mniej :cool: ,troszkę mi się przytyło ostatnio :?
ObrazekObrazek Obrazek

Leninka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Leninka » 4 kwietnia 2007, o 22:33

Karolla- :przytul: ja też tak mam :oops:

i te 7 kg, to też bym chciała zrzucić :oops:
Leninkowa cukiernia domowa
Kinga
z Ninką (12 marca 2002 r.)
i Lenką (17 listopada 2004 r.)

mamaksiezniczek
Coraz głośniej
Coraz głośniej

Postprzez mamaksiezniczek » 5 kwietnia 2007, o 08:17

Mi też zostało przynajmniej 7 kg, ale powiem Wam że nie najgorzej się z nimi czuję - dlaczego?
bo ćwiczenia pozwalają mi nosić te moje kilogramy we względnym ładzie :lol:

...i będę Wam przynudzać niemiłosiernie, że warto, warto, warto ćwiczyć, bo mam porównanie i wiem, że ćwicząc mogę góry zdobywać, a wcześniej co najwyżej podbijałam szturmem lodówkę :P

ewa_
Szeptem
Szeptem

Postprzez ewa_ » 20 maja 2007, o 10:44

Ja już skapitulowałam odchudzam się ciągle i nic z tego okrągłości są jak były. :wink:

Asiek
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Asiek » 22 maja 2007, o 21:56

mamaksiezniczek napisał(a):...i będę Wam przynudzać niemiłosiernie, że warto, warto, warto ćwiczyć, bo mam porównanie i wiem, że ćwicząc mogę góry zdobywać, a wcześniej co najwyżej podbijałam szturmem lodówkę :P

bardzo chętnie, tylko niech mi ktoś odstąpi ze trzy godziny swego cennego czasu w tygodniu :twisted:
nie mam kiedy, po prostu.
Abo inaczej, jak już mam kiedy, to kluby są pozamykane (1-2 w nocy ;))

Następna strona

Powrót do Salon piękności