Moderatorzy: Diabolique, Catalina

sheenaz napisał(a):*kawa, tzn. fusy z kawy, takie jak do wróżenia![]()
*sól
*oliwka dla dzieci

JaMaska napisał(a):sheenaz napisał(a):*kawa, tzn. fusy z kawy, takie jak do wróżenia![]()
*sól
*oliwka dla dzieci
ze się zapytam jak kretyn.....a ta kawa to ma byc parzona czy "surowa" sól gruba czy drobna????

Krobka napisał(a):Próbowłam już kiedyś takiego peelingu ale odrzuciło mnie coś innego niż sam zapach kawy (rzeczywiście trochę zbyt intensywny ) - te drobinki kawy wszędzie naokoło, pod paznokciami, we wszelkich zakamarkach ciała, wanna nie do domycia, mata do wanny w odcieniu kawowym.... Jest jakiś sposób by uniknąć tych atrakcji? (z wyjątkiem sposobu najprostszego - nie stosowania)

sheenaz napisał(a):Krobka napisał(a):Próbowłam już kiedyś takiego peelingu ale odrzuciło mnie coś innego niż sam zapach kawy (rzeczywiście trochę zbyt intensywny ) - te drobinki kawy wszędzie naokoło, pod paznokciami, we wszelkich zakamarkach ciała, wanna nie do domycia, mata do wanny w odcieniu kawowym.... Jest jakiś sposób by uniknąć tych atrakcji? (z wyjątkiem sposobu najprostszego - nie stosowania)
ja mam przy wannie zaslonę prysznicową, wiec kawa wszędzie to dla mnie nie problem, hehehehe![]()
i cholera nie wiem jak Ty sie tą kawą smarowalaś![]()
![]()
ja nigdy jej nie mam za paznokciami... może gumowe rękawiczki??? nie wiem, kombinuję...
![]()
jejq, nie wiem co Ci poradzić...![]()
![]()