Menu główne

Linkownia

Oryginał a tester

Domowe maseczki i wyrafinowane wypady do spa - wszystkie jesteśmy piękne :)

Moderatorzy: Diabolique, Catalina

kontrafalda
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Oryginał a tester

Postprzez kontrafalda » 10 lipca 2006, o 09:00

Mam prośbę do znawczyń :) Chcę kupić mężowi pachnący prezent na rocznicę ślubu. Źródłem będzie oczywiście allegro i zastanawiam się, co wybrać - czy "produkt", czy tester. Słyszałam, że testery są trwalsze, ale nigdy nie miałam. Różnica w cenie to ok. 20 zł, więc w sumie żadna, ale skoro miałby być lepszy, to moze warto wybrać tester?

Catalina
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Catalina » 10 lipca 2006, o 09:50

Jesli to sa orginały a nie podróbki to faktycznie testery sa trwalsze :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

blackbird
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez blackbird » 10 lipca 2006, o 15:56

nie ma absolutnej roznicy miedzy "orginalem" a testerem,nie moze byc,bo po to jest tester zeby jak nazwa wskazuje moc przetestowac,zapach i jego trwalosc wlasnie,jedyna roznica polega na tym ze pudelk testerowe sa kartonowe,szare naogol ,czasem chyba nie ma korke,i czasem na butelce jest oznakowanie ze to tester wlasnie(aby urydnic "sklepikarzom"dorabianie na testerach,ktor z racji ubozszych pudelek np.sa tansze w produkcji i przez marke dolaczane za darmo bodajrze)
Obrazek
"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."

Powrót do Salon piękności

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość