Moderatorzy: Diabolique, Catalina

aplusd napisał(a):atlantis75 napisał(a):A ja w tym tygodniu idę do fryzjera, bo mi się znowu konecpecja mojej strzechy zmieniłaChcę czegoś szalonego
To chyba telepatia. Już drugi raz wybieramy się do fryzjera w tym samym czasie. Ja się dziś zapisałam na czwartekI też mam wielką ochotę na duże zmiany
A ja zapisałam się na jutro! Ciekawe co z tego wyniknie 

asientos napisał(a):nieee, no super! Ja się lepiej nie będę prezentować. Ale będziesz miała układania.
Ja z rzeczy obowiązkowych zapisałam się na basen, by rozwijać talenty i nosić nos jeszcze wyżej
Po pierwsze włosy mam podatne jak diabli, a po drugie układam od kilku lat i mam wprawę.

aplusd napisał(a):No, no... Podoba mi sięTak z pazurem, pasuje do Ciebie mam wrażenie
Czy one na karku też są jakoś asymetrycznie ostrzyżone?

karoll napisał(a):A co basenu ,szkoda ,że z nami nie chodziłaś ,to byś zobaczyła moje rozstępy gigantyna całych nogach,więc Twój brzulko by się schował przy moich nogach

atlantis75 napisał(a):
Jest jeden minus... szefowa salonu handluje kosmetykami do włosów i zawsze usiłuje coś wcisnąć (dosłownie)Zawsze mówię "nie" i ćwiczę asertywność
![]()
atlantis75 napisał(a):Czekam na Twoją fotkę w czwartek

atlantis75 napisał(a):To moze i lepiej, że nie chodziłamA tak na poważnie... po prostu mam kompleksy i chyba już w życiu nie nałożę stroju kąpielowego