pierwsza i trzecia sa chyba dośc podobne? i te sa z takim super "pazurem"
Uściski JaMaska i Mysza
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie. Paulo Coelho
atlantis75 napisał(a):Po cichu myślę też o zmianie koloru na ciemniejszy, ale się boję
to może najpierw tak delikatnie? mam wrażenie, że będziesz wygladać super ale na pewno inaczej i pytanie czy sie przyzwyczaisz?
Uściski JaMaska i Mysza
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie. Paulo Coelho
pierwsza PRZEPIĘKNA ,aż mnie cos w dołku ścisnęlo z zazdrości że ja nigdy takiej miec nie będe bo: się nie odważe będe wyglądac koszmarnie tobie jednak w krótkich włosach ślicznie więc możesz się zdecydować,jest po prostu super
"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."
Druga do Ciebie pasuje, ale masz chyba bardzo podobną na awatarku, więc odpada, bo powtórka. Pierwsza i trzecia są podobne, ale trzecia jest zbyt surowa, jak dla Ciebie. Pierwsza jest w sam raz- przebojowa, ale trochę roztargniona. Weź pierwszą
Kinga
z Ninką (12 marca 2002 r.)
i Lenką (17 listopada 2004 r.)