Moja zmora - pięty

Domowe maseczki i wyrafinowane wypady do spa - wszystkie jesteśmy piękne :)

Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Catalina
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Moja zmora - pięty

Postprzez Catalina » 24 maja 2005, o 11:22

No kochane poradźcie coś na pięty oprócz chodzenia do pedikiurzystki co miesiąc. Potrzebuję coś domowego na piękne stopy - idzie lato - sandałki, klapki a nogi mówią nie da rady. Od zawsze miałam brzydkie pięty, skóra twarda, pękając i nie pomagają pumeksy i kremy :-( Może któraś ma jakiś tajny sposób na to.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Leninka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Leninka » 24 maja 2005, o 15:52

To ja też poproszę o rady- bo problem żywcem jakby mój :)
Leninkowa cukiernia domowa
Kinga
z Ninką (12 marca 2002 r.)
i Lenką (17 listopada 2004 r.)

mangalia
Szeptem
Szeptem

Postprzez mangalia » 24 maja 2005, o 23:34

to moze spróbuj taki preparat Sally Hansen ,,Pedicure in a minute", kosztuje to ok. 35 zł ale jest super , ja mam szczerze mówiac obsesje na punkcie stóp, praktycznie w ogóle nie maluje paznokci u rąk ale stopy musze miec zawsze zrobione :) Taka mała jazda :) No i to cudo jest fajne bo usuwa zrogowaciały naskórek a jednocześnie nawilża stopy i rzeczywiscie stopy wygladaja jak po wizycie w profesjonalnym gabinecie :) Na poczatek mozesz stosowac ten preparat nawet 2-3 razy w tyg a potem juz w miare potrzeby zwłaszcza ze jest w miare wtdajny
Pozdrawiam

aplusd
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez aplusd » 25 maja 2005, o 10:51

mangalia napisał(a):ja mam szczerze mówiac obsesje na punkcie stóp, praktycznie w ogóle nie maluje paznokci u rąk ale stopy musze miec zawsze zrobione :) Taka mała jazda :)

Oj tak, ja też uwielbiam wypielęgnowane stopy :-D U siebie i u innych. Z piętami nie mam problemów na szczęście, wystarcza mi krem nawilżający i od czasu do czasu peeling do stóp.
Obrazek
Obrazek

Momika
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Momika » 30 maja 2005, o 15:41

może spróbuj smarować zwykłą gliceryną lub alantanem plus- ja sobie chwalę i jedno i drugie.

Powrót do Salon piękności

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość