Moderatorzy: Diabolique, Catalina

amaterasu79 napisał(a):No dobra. Ja zakładam fundusz SPA, taki żeby sobie nazbierac na przyszłoroczny wyjazd. Było cudnie! Mogłabym tak spędzać każdy weekend...

czarnaMa napisał(a):Jesteś piękna i młodsza o 10 lat?

amaterasu79 napisał(a):No dobra. Ja zakładam fundusz SPA, taki żeby sobie nazbierac na przyszłoroczny wyjazd. Było cudnie! Mogłabym tak spędzać każdy weekend...

Pluski znam dobrze, bo bywaliśmy tam latem, ale zdecydowanie bardziej podobały mi się teraz. 
Pan był fajny ale szalenie nieśmiały 

amaterasu79 napisał(a):Diabolique, ja w takim przybytku rozkoszy byłam pierwszy raz, więc nie wiedziałam za bardzo czego się mam spodziewać, a że jakaś wybredna i roszczeniowa nie jestem to mi się podobałoPluski znam dobrze, bo bywaliśmy tam latem, ale zdecydowanie bardziej podobały mi się teraz.

Diabolique napisał(a):amaterasu79 napisał(a):Diabolique, ja w takim przybytku rozkoszy byłam pierwszy raz, więc nie wiedziałam za bardzo czego się mam spodziewać, a że jakaś wybredna i roszczeniowa nie jestem to mi się podobałoPluski znam dobrze, bo bywaliśmy tam latem, ale zdecydowanie bardziej podobały mi się teraz.
Jesuuuu, zabrzmialo ze niby ze ja jestem?
Wystarczy mi ostatnio, że nikt ode mnie nic nie chce i przez jakiś czas nie słyszę: "Mama, a pobawisz się ze mną?" 

Baska napisał(a):Było cudownie...
Zero myślenia o czymkolwiek, obsługa znacznie przewyższająca moje oczekiwania.
Znalazłam się w innym świecie na dwa dni i to wystarczyło. Siłownia, basen, sauna, zabiegi (nieszkodzi, że jednorazowo nic wielkiego nie wniosą). Nie mam porównania do innych hoteli (ja byłam u Ireny Eris). Ale naprawdę polecam na babski wypad (chociaż generalnie były tam pary/rodziny i faceci wcale nie byli metroseksualni). Żeby nie ta cena ... W związku z zabiegami, to zrobili diagnostykę i wiem np. czego się wystrzegac, a co warto robic dla mojej skóry (i nie chodzi o to, że zaprotegowali swoje kosmetyki).