Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Milla napisał(a):leśny ludek napisał(a):balsam ultrawygladzajacy tołpaskora jak marzenie
a i zapach mi sie podoba
A jaka cena?? Ostatnio zastanawiałam się nad maską borowinowa wlaśnie tej firmy...

leśny ludek napisał(a):Milla napisał(a):leśny ludek napisał(a):balsam ultrawygladzajacy tołpaskora jak marzenie
a i zapach mi sie podoba
A jaka cena?? Ostatnio zastanawiałam się nad maską borowinowa wlaśnie tej firmy...
nie pamietam juz dokladnie ale nie byla jaks tragiczna, na srednim poziomie... co do maski to tez mialam, pol akademika sie ze mnie smialo jak biegalam pol godziny z tym gowienkiem na tylkudo tego trzeba cierpliwosci, po 3 razach sie idze zniechecic bo jednak pol godziny to lekka przesada

Milla napisał(a):leśny ludek napisał(a):Milla napisał(a):leśny ludek napisał(a):balsam ultrawygladzajacy tołpaskora jak marzenie
a i zapach mi sie podoba
nie pamietam juz dokladnie ale nie byla jaks tragiczna, na srednim poziomie... co do maski to tez mialam, pol akademika sie ze mnie smialo jak biegalam pol godziny z tym gowienkiem na tylkudo tego trzeba cierpliwosci, po 3 razach sie idze zniechecic bo jednak pol godziny to lekka przesada
Czego nie robi się dla urodyA efekty jakieś widać?? Bo jeśli tak, to jestem w stanie się przemęczyć

Krobka napisał(a):leśny ludek napisał(a):balsam ultrawygladzajacy tołpaskora jak marzenie
a i zapach mi sie podoba
Czy to cudo wygładza też okrutny cellulit?