Farba do włosów-ile miałyśmy już kolorów na głowie?

Domowe maseczki i wyrafinowane wypady do spa - wszystkie jesteśmy piękne :)

Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Catalina
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Catalina » 21 marca 2005, o 15:56

Oj dużo tego było :-D i rozmaite :-) od bardzo jasnego blondu, porzez wszelkie rudości i czerwienie aż do brązu - najlpiej się czuję w miedzianych albo swoich (popielaty blond) rozjaśnionych balejażem w kolorze platynowy blond, może być z dodatkiem drugiego koloru - czyli jakiegoś rudego :-)
Mój TŻ lubi mnie w czerwonych włosach bo wtedy pomimo mojego wzrostu 160 widać mnie wszędzie i nie gubię się :-)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Milla
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez Milla » 21 marca 2005, o 16:02

Ja bym na Twoim miejscu nie zmieniała :-D Po pierwsze kolor masz super, a po drugie jak już zaczniesz zmieniać to nigdy nie skończysz... A włosy dostaną w kość i nigdy nie będą już tak zdrowe jak wcześniej
ObrazekObrazek

JaMaska
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez JaMaska » 21 marca 2005, o 23:30

oj, wszystkie (chyba)odcienie dla ciemnych własów czyli bordo, sliwki, kasztany jasne i ciemne, burgundy, oberzyny, fiolety itd itd co tylko wyprodukowali...a zaczynałam od rudego w sredniej szkole, te kolorki wyzej to mze studiów a od jakiegos czasu ciemny brąz w porywach z balejażem asymetrycznym czerwonym (jak to mówi mój fryzjer z dziką satysfakcją w oczach)
Uściski
JaMaska i Mysza

Obrazek

Jeżeli dadzą ci papier w linie, pisz w poprzek.
— Juan Ramón Jiménez

Poprzednia strona

Powrót do Salon piękności