dobry i niedrogi

Domowe maseczki i wyrafinowane wypady do spa - wszystkie jesteśmy piękne :)

Moderatorzy: Diabolique, Catalina

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez atlantis75 » 5 kwietnia 2008, o 21:19

Moje odkrycie roku: podkład matujący sceniczny Soraya plus baza silikonowa Soraya. Skusiłam się po wypróbowaniu próbki z Twojego Stylu. Byłam mile zaskoczona, a po pewnym czasie użytkowania jestem zachwycona :-)
Obrazek
Obrazek

AniaB
Donośnie
Donośnie

Re: dobry i niedrogi

Postprzez AniaB » 6 kwietnia 2008, o 12:21

monika napisał(a):takiego właśnie podkładu szukam
polećcie coś proszę!
żeby się maska nie robiła, rozświetlał lekko twarz, był nawilżający, lekki, długo się utrzymywał, niezbyt ciemny...
i wszystko za przyzwoite pieniądze :-D

wiem wiem - wszystko i nic, ale może coś takiego już znalazłyscie...

no i może polski być (trzeba wspierać "polski" przemysł)

no dobra już nie wymyślam - cokolwiek ale jak w temacie :-)

A ja polecam podkład Rimmel Recover.Ładnie rozświetla twarz i jest leciutki :wink: Używam już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona.
Obrazek

aplusd
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez aplusd » 7 kwietnia 2008, o 09:03

atlantis75 napisał(a):Moje odkrycie roku: podkład matujący sceniczny Soraya plus baza silikonowa Soraya. Skusiłam się po wypróbowaniu próbki z Twojego Stylu. Byłam mile zaskoczona, a po pewnym czasie użytkowania jestem zachwycona :-)

A dla mnie nie nadaje się zupełnie. Tzn. podkład, bo z bazą jeszcze nie próbowałam. Sam podkład na mojej twarzy się nie sprawdza, po kilku godzinach zaczyna wędrować, zbija się w plamy. No i jest zdecydowanie za ciemny.
Ale z bazą być może będzie lepiej.
Obrazek
Obrazek

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez atlantis75 » 7 kwietnia 2008, o 10:23

aplusd napisał(a):
atlantis75 napisał(a):Moje odkrycie roku: podkład matujący sceniczny Soraya plus baza silikonowa Soraya. Skusiłam się po wypróbowaniu próbki z Twojego Stylu. Byłam mile zaskoczona, a po pewnym czasie użytkowania jestem zachwycona :-)

A dla mnie nie nadaje się zupełnie. Tzn. podkład, bo z bazą jeszcze nie próbowałam. Sam podkład na mojej twarzy się nie sprawdza, po kilku godzinach zaczyna wędrować, zbija się w plamy. No i jest zdecydowanie za ciemny.
Ale z bazą być może będzie lepiej.

Każda cera jest inna. U mnie jest bardzo trwały. Aż zaskoczona jestem. Co do koloru, to próbowałaś ten najjaśniejszy odcień? Bo ten reklamowany to był ciepły beż, który u mnie się sprawdza.
Co do bazy, to jest super, bo bardzo wygładza cerę i troszkę optycznie tuszuje zmarszczki ;)
Obrazek
Obrazek

aplusd
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez aplusd » 7 kwietnia 2008, o 11:38

atlantis75 napisał(a):
Każda cera jest inna. U mnie jest bardzo trwały. Aż zaskoczona jestem. Co do koloru, to próbowałaś ten najjaśniejszy odcień? Bo ten reklamowany to był ciepły beż, który u mnie się sprawdza.
Co do bazy, to jest super, bo bardzo wygładza cerę i troszkę optycznie tuszuje zmarszczki ;)

No właśnie kupiłam sobie najjaśniejszy z dostepnych odcieni - naturalny się chyba nazywa. Latem będzie pewnie OK, jak się trochę opalę. Narazie odcina się za bardzo od szyi i dekoltu.
Generalnie mam takie spostrzeżenie, że większość podkładów mocno kryjących nie trzyma się zbyt dobrze na mojej twarzy. Dużo lepiej mi służą lżejsze, bardziej transparentne. I takich się powinnam trzymać. Sorayę kupiłam z ciekawości i zachęcona ceną. Muszę przetestować jeszcze w komplecie z bazą.
Obrazek
Obrazek

halszka
Szeptem
Szeptem

Postprzez halszka » 8 kwietnia 2008, o 18:21

Mnie bardzo pasuje podkład astor mattitude - potrzebuję podkładu, który by dobrze matował skórę i długo się utrzymywał i ten podkład właśnie taki jest, a przy okazji jest niedrogi. No i jeszcze mogę wygrać darmowe zakupy za 5tys zł.

Asiek
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Asiek » 5 listopada 2008, o 01:39

ta nowa seria szamponów i odżywek Elseve (mleczko krolewskie czy jakoś takoś, miodowe w każdym razie) jest całkiem, całkiem... ;)

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Re:

Postprzez atlantis75 » 12 lipca 2009, o 16:23

Musze Wam polecić moje niedawne odkrycie: żel do przyciemniania i modelowania brwi Delia Glamour Fashion (przyciemnia, rozczesuje, nabłyszcza). W dwóch odcieniach: czarnym i brązowym. Stosuję brązowy i wygląda bardzo naturalnie. Odkrycie magzynu Twój Styl 2008 za jedyne 10 zł :)
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Salon piękności