Moderatorzy: Diabolique, Catalina

monika napisał(a):takiego właśnie podkładu szukam
polećcie coś proszę!
żeby się maska nie robiła, rozświetlał lekko twarz, był nawilżający, lekki, długo się utrzymywał, niezbyt ciemny...
i wszystko za przyzwoite pieniądze![]()
wiem wiem - wszystko i nic, ale może coś takiego już znalazłyscie...
no i może polski być (trzeba wspierać "polski" przemysł)
no dobra już nie wymyślam - cokolwiek ale jak w temacie

atlantis75 napisał(a):Moje odkrycie roku: podkład matujący sceniczny Soraya plus baza silikonowa Soraya. Skusiłam się po wypróbowaniu próbki z Twojego Stylu. Byłam mile zaskoczona, a po pewnym czasie użytkowania jestem zachwycona

aplusd napisał(a):atlantis75 napisał(a):Moje odkrycie roku: podkład matujący sceniczny Soraya plus baza silikonowa Soraya. Skusiłam się po wypróbowaniu próbki z Twojego Stylu. Byłam mile zaskoczona, a po pewnym czasie użytkowania jestem zachwycona
A dla mnie nie nadaje się zupełnie. Tzn. podkład, bo z bazą jeszcze nie próbowałam. Sam podkład na mojej twarzy się nie sprawdza, po kilku godzinach zaczyna wędrować, zbija się w plamy. No i jest zdecydowanie za ciemny.
Ale z bazą być może będzie lepiej.

atlantis75 napisał(a):
Każda cera jest inna. U mnie jest bardzo trwały. Aż zaskoczona jestem. Co do koloru, to próbowałaś ten najjaśniejszy odcień? Bo ten reklamowany to był ciepły beż, który u mnie się sprawdza.
Co do bazy, to jest super, bo bardzo wygładza cerę i troszkę optycznie tuszuje zmarszczki