Moja sucha skóra z lubościa przyjmuje balsamy Latem potrafię sie jeszcze zmobilizować... ale zimą Gdy wychodze z wanny to po prostu owijam się w ręcznik, myje ząbki i do łóżka...
Ja też zawsze mam z tym problem, ale teraz po ciąży trochę mobilizuje mnie mało jędrna skóra na brzuchu i pośladkach. Dlatego przykładnie codziennie (no prawie ) wcieram w te miejsca różne ujędrniająco-antycelulitisowe specyfiki. A że nawet widać jakieś efekty, to mam dodatkową motywację.
Pozdrawiam
Agnieszka
aplusd napisał(a):. Dlatego przykładnie codziennie (no prawie ) wcieram w te miejsca różne ujędrniająco-antycelulitisowe specyfiki. A że nawet widać jakieś efekty, to mam dodatkową motywację. Pozdrawiam Agnieszka
Ja też wcieram ale nie widzę rezultatów Co stosujesz? Możesz polecić?
czasu powinnam podzielic na przed ciążą i po ciąży, przed uwiebiałam wieczorny rytuał kapieli i balsamów i swiezośc ...ech... a teraz szybki prysznic , balsamy sie kurza a mi sie udało przez te ponad 5 miesięcy może z 10 razy błogo w wannie poleżeć czyli i 10 razy uzyc balsamu i obieuje sobie, że od dzis wywalczę sobie codziennie 50 minut w łazience wieczorowa porą i co? poki co to kupa...
Uściski JaMaska i Mysza
Jeżeli dadzą ci papier w linie, pisz w poprzek. — Juan Ramón Jiménez