Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Krobka napisał(a): A poza tym boję sie, że z moją kondycją mnie tam wyśmieją

jasmina napisał(a):Krobka napisał(a): A poza tym boję sie, że z moją kondycją mnie tam wyśmieją
ja tez pękałam przed aerobikiem, ale w końcu poszłam i nie żałuję- chyba tylko tego,że jest raptem 2 razy w tyg. To za mało,żeby były efekty. Na początku wymiekałam,ale każdy to rozumiał- wszystkie kiedys musiały zaczynac. Ale i tak wg mnie najlepsze efekty daje aerobik plus siłownia najlepiej jedno po drugim

Krobka napisał(a):[Chodzisz na klasyczny aerobik czy jakieś TBC, BPU itp.? Dawniej chodziłam na BPU i Slimnastic i bardzo to lubiałam. Ale to było przed zesłaniem na prowincję...

A BPU to ćwiczenia na brzuch, posladki i uda. Slimnastic był najbardziej lajtowy- takie podrygiwanie w rytm muzyki, układy taneczne, troszkę ćwiczeń. Zdziwiłam się, gdy niedawno się dowiedziłam, że to własnie on jest najskuteczniejszy na spalanie tłuszczu a nie mordercze ćwiczenia.
Krobka napisał(a):TBC znam tylko ze słyszenia- Total Body Condition - wystrzegałysmy się tego z koleżanką jak ognia, po tym jak podpatrzyłysmy, że dziewczyny ćwiczą tam z ciężarkami na nogach. Panikary byłysmyA BPU to ćwiczenia na brzuch, posladki i uda. Slimnastic był najbardziej lajtowy- takie podrygiwanie w rytm muzyki, układy taneczne, troszkę ćwiczeń. Zdziwiłam się, gdy niedawno się dowiedziłam, że to własnie on jest najskuteczniejszy na spalanie tłuszczu a nie mordercze ćwiczenia.