Moderatorzy: Diabolique, Catalina

Milla napisał(a):Krobka napisał(a):No własnie chyba jest - chciałam zakupić płynny jedwab ze Schwarzkop i nie wiem czy zdecydować się na balsam czy na odżywkę (jedyną różnicą, jaką zauważyłam, jest ta w cenie)
A miałaś kiedyś Farouka??

Krobka napisał(a):Potrzebny mi może nie koniecznie jedwab, po prostu bardzo dobra odżywka (lub balsam:P), ponieważ moje włosy niestety wygladają jak kopa siana ostatnio. Prawdopodobnie przez to, że muszę je regularnie farbować juz
)

Milla napisał(a):Krobka napisał(a):Już dawno miałam kupić WAX, alenie wiem jak się to czyta
Tak jak piszesz-WAX

saint napisał(a):Milla napisał(a):Krobka napisał(a):Już dawno miałam kupić WAX, alenie wiem jak się to czyta
Tak jak piszesz-WAX
Wax owszem ale pod warunkiem że nie masz włosów utlenianych na blond, mi Wax zniszczył włosy strasznie właśnie dlatego że nie wiedziałam o takim drobnym szczególe, dopiero moja fryzjerka mnie oświeciła, więć blondynkom farbowanym nie polecam tej odżywki.

Milla napisał(a):saint napisał(a):Milla napisał(a):Krobka napisał(a):Już dawno miałam kupić WAX, alenie wiem jak się to czyta
Tak jak piszesz-WAX
Wax owszem ale pod warunkiem że nie masz włosów utlenianych na blond, mi Wax zniszczył włosy strasznie właśnie dlatego że nie wiedziałam o takim drobnym szczególe, dopiero moja fryzjerka mnie oświeciła, więć blondynkom farbowanym nie polecam tej odżywki.
Ale jest specjalny Wax do blond właśnie-moja mama farbowana blondyna używa i jest zadowolona. Może to coś nowego?
Bo ja używam do ciemnych