Mam pytanie, bo zamierzam wlasnie zrobic tort Synusiowi na 3 urodziny i chce uzyc masy plactycznej, mialam kupic gotowa ale jest niedobre w smaku, wiec zrobie z tego przpisu, ale pytanie jest takie, jezeli obloze tort ta masa czy nic jej sie niestanie jak tort bedziel lezal dzien w lodowce? nie &quo...
Mam pytanie, bo zamierzam wlasnie zrobic tort Synusiowi na 3 urodziny i chce uzyc masy plactycznej, mialam kupic gotowa ale jest niedobre w smaku, wiec zrobie z tego przpisu, ale pytanie jest takie, jezeli obloze tort ta masa czy nic jej sie niestanie jak tort bedziel lezal dzien w lodowce? nie &quo...
Prosze o pomoc, Potrzebuje jakies przepisy na przekaski dla brzdacow. Robie urodzinki dla Pawelka - 2-gie, i jego goscie sa w wieku od 1 do 4 lat. Cos prostego ale tez super wygladajacego, zeby kusilo dzieciaki, Czy moze ma ktos jakis pomysl? Dziekuje z gory.
wlasnie wczoraj zrobilam te pierniczki i normalnie niebo w gebie, super, tylko troszke z lukrem sobie nieporadzilam bo jakis dziwny mi wyszedl , ale to nic, pierniki sa super , , aaaa jeszcze jednego zjem , a co tam
Wlozylam wlasnie do woreczkow i szczelnie zamknelam i wlozylam do lodowki, bo w sumie zamrozic jak mowisz sie nieda bo alkoholem nasiakniete i to sporo, ale w lodowce mysle ze moga stac, O jeju ja chce juz swieta........... nie moge sie doczekac, Dziekuje Leninko
Leninko .........a czy to reszte owockow po przecedzeniu, mozna jakos zachowac, bo jeszcze mam czas na pieczenie a przydalo by mi sie przecedzic juz bo 6 tygodni w sloju lezy, i mnie korci jak niewiem zeby sprobowac, a maz tez sie kreci kolo tego, i wlasnie myslalam ze moze mozna jakos niewiem zamro...