z czasem minęło
teraz żyć bez siebie nie mogą
jak się urodziła Daria, to Dawid nie miał takiego problemu jak Tomek
było Mu napewno ciężko, ale poradził sobie super
tak więc ja nie mam takich problemów i nie umiem Wam pomóc 

margoma napisał(a):no wlasnie , najgorsze te chwile bezsilnosci, kiedy ma sie juz dosyc a trzeba dalej.....teraz to moge Cie pocieszac, ale za jakis czas to sie role odwroca:)

margoma napisał(a):Anetko, a jaka jest roznica miedzy chlopcami?
ja mam dzieci co 3 lata
teraz babcia jest be a mama cacy 

danetdd napisał(a):margoma napisał(a):Anetko, a jaka jest roznica miedzy chlopcami?
dokładnie 3 lataja mam dzieci co 3 lata
danetdd napisał(a): teraz babcia jest be a mama cacy
Ale jak Andrzej pojawił się w naszym życiu, to zwrot i spowrotem do mnie "przybiegła" 
neozonta napisał(a):danetdd napisał(a):margoma napisał(a):Anetko, a jaka jest roznica miedzy chlopcami?
dokładnie 3 lataja mam dzieci co 3 lata
Kochana! To już niedługo będziesz w ciąży!!!!!!!!! Jesteś do tego powołana, wiem to![]()
:):)
A jak mi wyślesz skan/zdjęcie swojej lewej dłoni, to Ci powiem ile jeszcze dzieciaczków przed Tobą !danetdd napisał(a): teraz babcia jest be a mama cacy
i oby tak zostało!
Też miałam podobny problem, za bardzo moja Izunia była przez babcię rozpieszczana, gdy zostałyśmy same po moim odejściu od 1. męża. I nawet mój tata, a jej dziadek był na pierwszym miejscu!Ale jak Andrzej pojawił się w naszym życiu, to zwrot i spowrotem do mnie "przybiegła"

danetdd napisał(a):zwariowałaś???? ja już nie chcę więcej dzieci!!!! jak bym nie daj Boże zaszła w ciążę, to sznurek i do lasu!!!! 100% pewności nie chcę więcej dzieci!!!!![]()
![]()
![]()
danetdd napisał(a):chyba mnie nie lubisz
za takie niedobre myśli!!! Wrrrr
:D:D