Przedszkole

o siostrzyczkach i braciszkach Dzieciaczka...

Moderatorzy: Milla, karolla

biedronka2003
Donośnie
Donośnie

Postprzez biedronka2003 » 29 sierpnia 2005, o 07:03

Wrzesien tuz tuz. Jak tam przygotowania do przedszkola?
U nas rok szkolny zaczyna sie 6.09. Tak wiec mamy jeszcze troszke ponad tydzien. Mateusz juz sie nie moze doczekac.
A jak u Ciebie?
Obrazek
Obrazek

Leninka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Leninka » 6 września 2005, o 15:16

Oj.....mam coraz mniej czasu, już prawie nie zaglądam do komputera...
Dlatego przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam.

Mamy za sobą kilka dni w przedszkolu i jest na razie Wielki Płacz :bardzorycze: :bardzorycze: :bardzorycze: , aczkolwiek z widokami na poprawę- dziś płacz był tylko przed śniadaniem :serduszka:, a potem podobno coraz lepiej :buzka7 . W każdym razie Ninka powitała mnie dziś wesolutka, oznajmiła, że nauczyła się piosenki, a jutro będą dzieci malować farbami :-D

I przyznam, że to mnie znacznie uspokaja, bo widzę, że i jej pani nauczycielka bardzo się stara, żeby dzieciom było dobrze w przedszkolu :D

A co u Was?
Biedronka, dziś 6-ty, jak u Ciebie?

Pozdrawiam serdecznie!
Kinga
Leninkowa cukiernia domowa
Kinga
z Ninką (12 marca 2002 r.)
i Lenką (17 listopada 2004 r.)

biedronka2003
Donośnie
Donośnie

Postprzez biedronka2003 » 7 września 2005, o 07:04

Rok szkolny - rozpoczety! :) Bylo super! Az mi sie wierzyc nie chce, ze to juz kolejny etap w zyciu mego 5-latka! Przynaje sie...lezka mi sie zakrecila,:cry: ale musialam jakos sie powstrzymac no bo nikt inny nie chlipal :? Najpierw bylo powitanie przez pania przed szkola, potem wejscie do szkoly (tutaj Mateusz jakos tak kurczowo trzymal mnie za reke), potem wejscie do klasy (ciagle razem ;) ), no i lody zostaly przelamane. Dzieci zaczely razem siadac w kolku na dywanie i....tak sie zaczelo. Jutro mam w ogole z nim do klasy nie wchodzic! :wink:
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Rodzeństwo