monikaj1 napisał(a):Myślisz, że Michałowi przeszkadza smak Bebilonu? HmBo brzydkie kupy to na pewno nie od złego smaku
![]()
A On już jada inne rzeczy poza mlekiem?

jasmina napisał(a):Próbowałam, nie daję rady. Po trzech dniach takiej diety wyję na widok sera. Zaczęłam kurację lakcidem, znów przymierzam się do zakupu mleka, może tym razem nan ha sensitive? Nan jest bardziej słodki i smaczniejszy niż bebilony. Trzymajcie kciuki.
Iśka to była pezproblemowa w obsłudze..

JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):Próbowałam, nie daję rady. Po trzech dniach takiej diety wyję na widok sera. Zaczęłam kurację lakcidem, znów przymierzam się do zakupu mleka, może tym razem nan ha sensitive? Nan jest bardziej słodki i smaczniejszy niż bebilony. Trzymajcie kciuki.
nie wiem komu zaczęłaś kuracje lakcidem ale pamiętaj, że to probiotyk czyli bakterie kwasy mlekowego - tu akurat moga nie byc tolerowane przy skazie białkowej (są probiotyki nie produkowane z mleka)

jasmina napisał(a):JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):Próbowałam, nie daję rady. Po trzech dniach takiej diety wyję na widok sera. Zaczęłam kurację lakcidem, znów przymierzam się do zakupu mleka, może tym razem nan ha sensitive? Nan jest bardziej słodki i smaczniejszy niż bebilony. Trzymajcie kciuki.
nie wiem komu zaczęłaś kuracje lakcidem ale pamiętaj, że to probiotyk czyli bakterie kwasy mlekowego - tu akurat moga nie byc tolerowane przy skazie białkowej (są probiotyki nie produkowane z mleka)
Nie lakcid, tylko to coś w saszetkach, zawsze zapominam nazwy- to, co kiedyś mi przywiozłas. Ale zmienię na dicoflor, bo to chyba najlepsze na alergie.

JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):Próbowałam, nie daję rady. Po trzech dniach takiej diety wyję na widok sera. Zaczęłam kurację lakcidem, znów przymierzam się do zakupu mleka, może tym razem nan ha sensitive? Nan jest bardziej słodki i smaczniejszy niż bebilony. Trzymajcie kciuki.
Nie lakcid, tylko to coś w saszetkach, zawsze zapominam nazwy- to, co kiedyś mi przywiozłas. Ale zmienię na dicoflor, bo to chyba najlepsze na alergie.
jeśli to ode mnie to, to można