atlantis75 napisał(a):jasmina napisał(a):Księciunio Michał ma się w tym temacie coraz gorzej, każdy bąk i kupa to ryki na pół osiedla, w międzyczasie ma wzmożone ataki kolkowe, czyli darcie mordy i wymachiwanie łapskami o różnych porach dnia. Był spokój dwa dni, a od wczoraj zaczęło się na nowo.
Lefaxin nie pomaga, czy przesyłka jeszcze nie doszła?

jasmina napisał(a):Wygrzebałam, bo u nas walki narodowo-wyzwoleńczeciągle trwają. Obecnie podejrzewam nietolerancję mleka krowiego. Młody jest ciągle nespokojny, źle sypia, ma brzydkie kupy, śluzowate i wodniste. Marzę o dobrym pediatrze, który wiedziały, co z tym wszystkim zrobić..

jasmina napisał(a):Wygrzebałam, bo u nas walki narodowo-wyzwoleńczeciągle trwają. Obecnie podejrzewam nietolerancję mleka krowiego. Młody jest ciągle nespokojny, źle sypia, ma brzydkie kupy, śluzowate i wodniste. Marzę o dobrym pediatrze, który wiedziały, co z tym wszystkim zrobić..