Czym sie interesuja nasze Starszaki?

o siostrzyczkach i braciszkach Dzieciaczka...

Moderatorzy: Milla, karolla

biedronka2003
Donośnie
Donośnie

Czym sie interesuja nasze Starszaki?

Postprzez biedronka2003 » 9 października 2005, o 10:05

Mateusz uwielbia czytac ksiazki, grac na komputerze, lubi Gwiezdne Wojny, oglada popularno-naukowe programy z Tata, a ostatnio zaczal rowniez chodzic na karate.
Obrazek
Obrazek

danetdd
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez danetdd » 11 października 2005, o 10:26

mój siedmiolatek uwielbia grać na komputerze, ale ostatnio Mu go zabrałam :D interesuje się wszystkim po trochu :D lubi grać w piłke nożną :D lubi pomagać dziadkowi we wszystkim co robi :D interesuje się elektroniką jak tatuś :D także samochodami jak wujek :D uwielbia chodzić z tatą do warsztatu i grzebać we wszystkim co elektroniczne :D myślę, że pójdzie w kierunku elektroniki :D
mój czterolatek też lubi grać w piłkę nożną :D chyba mają to po moim tacie :D bardziej interesuje się samochodami niż Tomek :D kto wie może zostanie mechanikiem samochodowym :D oczywiście też lubi grać na komputerze :D
zobaczymy co z Nich wrośnie :D

mamcia
Szeptem
Szeptem

Postprzez mamcia » 25 października 2005, o 13:49

Grzegorz lubi wszystkie zwierzeta w zwiazku z tym ogląda animal planet.Wszystko co wojskowe (to po tacie) ale zastanawiam sie też czy nie zapisac go na jakies zajecia dodatkowe.Moze basen ,karate.

Powrót do Rodzeństwo