Moderatorzy: Diabolique, karolla

jasmina napisał(a):Dobra dziewczyny może w końcu się uda!
obstawiam czwartek, bo ma byc cieplej. mnie pasuje 13, z dopuszczalnym 10 min spóźnieniem. albo 15. oczywiście rynek pod fontanną

Kasia P. napisał(a):JaMaska! Do roboty, weź się w garść, spręż maksymalnie - nie może być przyszły tydzień, bo musiałabym dojechać znad morza.
Popieram czwartek. Jestem za 13. Isia, szykujesz się już?

jasmina napisał(a):Kasia P. napisał(a):JaMaska! Do roboty, weź się w garść, spręż maksymalnie - nie może być przyszły tydzień, bo musiałabym dojechać znad morza.
my juz gotowe, ale jak jaMaska nie może, to co??

JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):Kasia P. napisał(a):JaMaska! Do roboty, weź się w garść, spręż maksymalnie - nie może być przyszły tydzień, bo musiałabym dojechać znad morza.
my juz gotowe, ale jak jaMaska nie może, to co??
to się w sztuk dwie spotkacie, ponegocjuję ale szanse sa marne bo w czwartek moja mama dodatkowo przyjeżdża....o żesz q.....upije się chyba z wrażenia jak sie uda nam spotkać....albo usciśle jak MI uda sie spotkać.....

Kasia P. napisał(a):jasmina - zapraszam jutro do Wrocławia, spotkajmy się chociaż my, a może później w szerszym gronie.
My wracamy pod koniec sierpnia, w niedzielę 28.

jasmina napisał(a):Kasia P. napisał(a):jasmina - zapraszam jutro do Wrocławia, spotkajmy się chociaż my, a może później w szerszym gronie.
My wracamy pod koniec sierpnia, w niedzielę 28.
ok. zaglądnij rano tu. jakby coś nie wyszło - pogoda, marudna Iśka nalot rodziny itd to napiszę że nic z tego:(