Witam wszystkich!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dawne znajome jak również nowe forumowiczki. Po starej znajomości postanowiłam Was odwiedzić.
Wiele się zmieniło przez ten czas u mnie. Tamte sprawy skończyły się, jak kończą się zawsze, wiecie, o czym piszę. Zygmusiem za kilka dni kończy 5 lat. Jest wspaniałym chłopcem, chodzi do przedszkola i na judo. W moim życiu pojawił się pewien pan, a kilka miesięcy później przyszła na świat siostrzyczka Zygmusia . Nazywa się Konstancja, ma teraz rok i 8 miesięcy. Niestety jej droga na świat była trudna, leżałam od 5-tego tygodnia do rozwiązania. Teraz jestem w domu z dziećmi, ale staram się nie poddawać domowej rutynie. Uczę się w szkole podyplomowej, skończyłam kurs grafiki, udzielam się społecznie, tworzę dużo rękodzieła. Nie przypuszczałam, że moje sprawy kiedyś się tak pomyślnie ułożą. Mogę śmiało powiedzieć, że teraz jestem szczęśliwa na 120%
Gratuluję forumowym Mamom nowych dzieciaczków! Widzę, że forum też przybrało nową szatę, tylko coś mój komputer słabo ją widzi
Życzę wszystkim wiele zdrówka i dobrego humoru!
Jeszcze raz pozdrawiam
Momika
PS. A teraz wyglądam tak: