po spotkaniu :D

Tu możesz przedstawić siebie i dzieciaczka :)

Moderatorzy: Diabolique, karolla

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 15 maja 2007, o 20:56

Ja czytam ale nie miałam aparatu :(
Obrazek
Obrazek

monika
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez monika » 23 maja 2007, o 08:29

upierliwa jestem do bólu, ale wygląda na to że nikt nie ma aparatu, nikt tego nie czyta, i ogólnie temat spotkania zostaje przemilczany (jedyna Melba się zlitowała)
cóż, dziwne uczucie poczuć się jak powietrze :(

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 23 maja 2007, o 16:12

Monika, nie bardzo rozumiem Twoje "żale". Sama do dziś praktycznie nie mam zdjęć ze zlotu i niespecjalnie czuję się jak powietrze - rozumiem, że dziewczyny, które aparaty miały , mogą nie mieć czasu obrabiać stosów zdjęć, zmiejszać i umieszczać w albumach a potem linkować na forum.
Poza tym wszystkim - szanuję prawo do decyzji o umieszczaniu, bądź nie, zdjęć swoich czy swoich bliskich w sieci.
Obrazek
Obrazek

monika
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez monika » 23 maja 2007, o 16:45

Melba napisał(a):Monika, nie bardzo rozumiem Twoje "żale". Sama do dziś praktycznie nie mam zdjęć ze zlotu i niespecjalnie czuję się jak powietrze - rozumiem, że dziewczyny, które aparaty miały , mogą nie mieć czasu obrabiać stosów zdjęć, zmiejszać i umieszczać w albumach a potem linkować na forum.
Poza tym wszystkim - szanuję prawo do decyzji o umieszczaniu, bądź nie, zdjęć swoich czy swoich bliskich w sieci.

ja też szanuję, ale może wypadałoby napisać tak jak Ty "nie miałam aparatu" lub "nie chce mi się", "zdjęć nie będzie, bo zgadałyśmy się , że nie umieszczamy", zrozumiałabym i sytuacja byłaby jasna, a tu cisza...
dlatego poczułam się jak powietrze - dziwisz mi się?

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 24 maja 2007, o 19:44

Tak.
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Poznajmy się

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość