andzia8319 napisał(a):czesc mam na imie gosia mam 23 lata i mam jesienna coreczke wiktorie
Gosiu-witam Cię serdecznie:)
Zmniejsz proszę emblemat do 200px szerokości i 150px wysokości maksymalnie:)
120 pixeli szerokosci/wysokosci to zalecana przez regulamin wielkosc Co zreszta jest wyraznie napisane na stronie "Profil" w "Panelu kontrolnym emblematu"
Hmm...wiecie co dopiero teraz zobaczylam ten watek A wiec...mam na imie Ania mam 25 lat urodzilam sie i mieszkalam w Poznaniu(moje kochane miasto)strasznie tesknie za nim za rodzina i przyjaciolmi teraz mieszkam w Londynie.Mam coreczke Amelke i jeszcze Niemeza Michala.Zyjemy sobie tutaj powolutku,Michu pracuje a ja siedze z mala jeszcze w domku i przyzwyczajamy sie do nowego zycia i otoczenia...Wyksztalcenie mam srednie ogolne i w planach studia(bardzo bym chciala)!!Baaardzo mi sie tutaj u WAS dziewczyny podoba.Pozdrawiamy
Ania i Amelka
czesc mam na imie Marclina moj synek Dawidek a przyszly maz Robert zastanawia mnie czy jest jeszcze tu jakas mama w moim wieku mianowicie 17 lat bo nigdzie takiego watku nie moge znalezc...
Mama na imię haLINKA Mam trójkę cudownych dzieciaczków: Anielka lat 12 i 9m-cy, Radzio 2 latka i 9 m-cy i Milenka dwa i pół miesiąca.
Lat mam 35 (prawie 36 - są tu takie mamy?)
Jestem wdową więc sama wychowuję dzieciaczki, mogę pracować narazie w domu i dajemy sobie radę bo najstarsza córcia bardzo dużo mi pomaga.
Mam na imie Magdalena.Na stanie dziecko sztuk 1 plci zenskiej, o imienu Aleksandra.Skonczylam Filologie Polska.Zajmuje sie literatura w prawdziwym tego slowa znaczeniu.Kocham fotografie.
Mam za soba trudne chwile natury osobistej,ale co nas nie zabije to nas wzmocni.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witajcie, jestem Jaśmina i od kilku lat jestem pełnoetatową i samotną mamą dwójki maluchów. Moi synkowie mają 5 i 3 lata. To najbardziej rozbrykane dzieci w okolicy. Mam nadzieję, że się tutaj odnajdę, pozdrawiam.