neozonta - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez neozonta
23 lutego 2007, o 01:35

Dział: Klocki Lego
Wątek: DOŚĆ
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 758

Bardzo śmieszne. Jak zwykle. Jak zwykle zrozumiałe tylko dla Małopolski :D:D:D Melba, a skąd ta pewność, że Gatek czytała wątek o przykrym wydarzeniu rodzinnym u Milli? Nawet jeśli czytała, mogła po prostu zapomnieć. Ufam, że tak właśnie się stało. I dlaczego wybiórczo dajesz bana? Wg Twoich "rozum...
przez neozonta
23 lutego 2007, o 01:12

Dział: Nasze sprawy
Wątek: Wychowanie dziecka
Odpowiedzi: 275
Wyświetlone: 9074

petelka napisał(a):No i kto w takim przypadku jest "zboczony" :lol: :cool:

Wszystko przez to forum :D:D:D
przez neozonta
23 lutego 2007, o 01:02

Dział: Klocki Lego
Wątek: DOŚĆ
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 758

:o :o :o Nie przypuszczałam, że do tego dojdzie na tym forum, ale widać, admini potrafią zaskakiwać :D Melba - skoro czytałaś wątek o klapsach, doskonale zdajesz sobie sprawę, że byłam tam w opozycji. Jak można banować kogoś, kto bronił po prostu swojego zdania??? Melba - proponuję dopisać do tych 3...
przez neozonta
22 lutego 2007, o 23:36

Pogubiłam się. Lekko zboczyły czy mocno!? Aaaaaaa wszystkie jesteście zboczone :D :lol: :hahaha:
przez neozonta
22 lutego 2007, o 18:16

zoneczkacofe napisał(a):Choć najlepszym rozwiązaniem jest oczywiście tłumaczenie, cierpliwość i poświęcanie dziecku max swojego czasu.

O to, to! Na tym się skupmy :)
przez neozonta
22 lutego 2007, o 16:31

ixa - o czym Ty w ogóle piszesz? Idac Twoim tropem, powinnam zaraz dać jak najszybciej klapsa mojemu Maksiowi, bo inaczej będzie bił inne dzieci??? Rany siecku... No przecież nie dawanie klapsów dziecka nie gwarantuje że dzieciątko będzie dobrym człowiekiem. Na to składa się bardzo wiele czynników w...
przez neozonta
22 lutego 2007, o 16:23

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Pielęgnacja rączek
Odpowiedzi: 1
Wyświetlone: 257

Olu - pamiętam jak mój Maks raczkował też miał szorstkie ręce i kolana. Smarowałam kremem dla dzieci "na pogodę" :D
Ale nic nie pomogło :D
Przeszło mu dopiero, jak zaczął chodzić.

Także - będziesz musiała poczekać ;)
przez neozonta
22 lutego 2007, o 15:19

Neozonta , powiem krótko: jesteś wielka !!! Proszę mi nie przypominać o moich kompleksach wagi i wzrostu hihihihi :D Nie ironizujesz, nie szukasz bezsensownych argumentów, nie obrażasz. Bo to jest tak, jak ktoś do mnie pisze z ironią - odpłacam mu się tym samym, aż taka delikatna to ja nie jestem. ...
przez neozonta
22 lutego 2007, o 13:39

Gatek napisał(a):
neozonta napisał(a):
Bu! A ja miałam nadzieję, że po piersiach, brzuszku, wokół pępka, po łonie i głębiej, głębiej... o tak :D :lol:

o żesz Ty :o :o :o to taki małopolski humor hihihh

:D :D :D

:D Ale ja poważnie :P:P:P
przez neozonta
22 lutego 2007, o 13:25

i Jeszcze jedno - choć moja opinia i neozonty są inne, chciałam zauważyć że aż miło z nią dyskutować, ale Ci liże nie???, hihihih Gatek :lol: Czyżbyś miała to samo co ja? Po kłótni seks smakuje lepiej? :P :D P.S. A gdzie mnie polizałaś, bo nie wiem jak mam zareagować hihihi :D ach Ty :P , chciałąm ...
przez neozonta
22 lutego 2007, o 13:23

Neozonta... mi też dałaś do myslenia. Dziękuję. :) Bardzo się cieszę :) Dlatego uważam, ze dzieci z badań, które przedstawiłaś musiały być okropnie traktowane. Nie lekkie klapsy, a bicie. A jeśli nawet to były klapsy to musiały być bardzo częste. Do tego odpychanie dziecka, co moim skromnym zdaniem...
przez neozonta
22 lutego 2007, o 13:20

Gatek napisał(a):i Jeszcze jedno - choć moja opinia i neozonty są inne, chciałam zauważyć że aż miło z nią dyskutować,

ale Ci liże nie???, hihihih

Gatek :lol: Czyżbyś miała to samo co ja? Po kłótni seks smakuje lepiej? :P :D
P.S. A gdzie mnie polizałaś, bo nie wiem jak mam zareagować hihihi :D
przez neozonta
22 lutego 2007, o 13:19

Neozonta: powiem tylko, że dałaś mi do myślenia. Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak bardzo się cieszę ! :przytul: P.S. Po raz kolejny chylę przed Tobą czoła :) Miło było z Tobą dyskutować. Mi również :) Jedno wiem na pewno, nigdy już nie "wywlokę" swoich prywatnych spraw na forum. To będzie...
przez neozonta
22 lutego 2007, o 13:15

aplusd napisał(a):Neozonta, jesteś wspaniała, wiesz o tym? :przytul:

Ojej, dziękuję :) :przytul:
przez neozonta
22 lutego 2007, o 12:58

neozonta a czy Ty pozwolisz dotykać jakiejś obcej kobiecie dziecko na spacerze???????, całować lub brać je na ręce???? Gatek - a chcesz dać buzi mojemu Maksiowi? Proszę bardzo :D Tylko lojalnie ostrzegam, że gdy on całuje, to z wielką dawką śliny hihihi :d rozumiesz teraz różnice....ja urodziłam mo...
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania