Zabawa na weekend - pamięć

Rodzic też ma swoje życie

Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Re: Zabawa na weekend - pamięć

Postprzez karolla » 28 listopada 2009, o 00:12

nie pamiętam jaka miałam lampę ,ale znając moja mamę to pewnie koloru czerwonego :D
lalka ulubiona ,ale wtedy miałam z 10 lat miała na imię Aurelia :D, jak ulubiona i ukochana pani z koloni.
Chłopak -kolega z podstawówki-Tomek albo Piotrek, nie pamiętam który był pierwszy :cool:
Resztę pamiętam jak dziś- ze byłam strasznie zakochana w moim już mężu i ze miałam motylki jak go widziałam i ze wydawał mi się wtedy najmądrzejszym i najładniejszym facetem na świecie...- ale to już było i nie wróci więcej ;)... :(
ObrazekObrazek Obrazek

amaterasu79
Pełną parą
Pełną parą

Re: Zabawa na weekend - pamięć

Postprzez amaterasu79 » 28 listopada 2009, o 10:46

kontrafalda napisał(a):
amaterasu79 napisał(a):15 lat... to chyba już miałam niebieskie ściany, lalkami się już nie bawiłam (zresztą raczej nie nadawałam imion), tylko biegałam gdzieś z chłopakami po budowie... Imienia chłopaka nie pamiętam, ale mówili na niego Kaziu :D Pamiętam, że to było na kolonii w Czechach i że jak wróciłam do pokoju, do dziewczyn, to od razu wiedziały o co chodzi :D Generalnie pamiętam dość dużo, ale wyrywkowo.

Ja też na koloniach w Czechach, w Czechosłowacji wlaściwie :wink: Tyle, ze ja z Czechem, a co - Bohusz mu było :D
Pokój pamiętam, moja ulubiona lalka miała na imię Lola.

Czecha takiego jednego też pamiętam, ale to było na koloniach w Gdańsku. Razem z nami mieszkała w szkole czeska kolonia. Miał na imię Zdenek i koniecznie chciał ze mną chodzić "za ruke" :D Ech, piękne czasy to były, piękne... :P
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Nasze sprawy