Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

atlantis75 napisał(a):Chciałabym dostać karnet na lipolaser brzucha. Czytałam, że to rewelacyjny zabieg, mało inwazyjny, likwidujący tłuszcz na brzuchu już na zawsze. To marzenie z cyklu "zupełnie odjechane"![]()
Z tych realistycznych zachcianek to: zapach, który ostatnio mnie totalnie zauroczył - Notorious Ralpha Laurena oraz karnet na polskie filmy do kina, m.in. na "33 sceny z życia"
Prezenty kupuję zwykle na ostatnią chwilę, klnę na czym świat stoi i przyrzekam sobie, że na drugi rok zacznę zakupy już w listopadzie. W tym roku miałam zrealizować plan, ale mężu mi go popsuł. Kupił sobie, to co miał dostac ode mnie: bombillę i tykwę do yerba mate. Musiałam odwołać zamówienie.

amaterasu79 napisał(a):atlantis75 napisał(a):bombillę i tykwę do yerba mate. Musiałam odwołać zamówienie.
Nie odwołuj. Kup mniebo to jedna z pozycji na liście moich prezentów
Ja nie mam KOMPLETNIE pomysłów na to co kupić rodzicom, a M. to już nawet nie-kompletnie...

Milla napisał(a):amaterasu79 napisał(a):atlantis75 napisał(a):bombillę i tykwę do yerba mate. Musiałam odwołać zamówienie.
Ja nie mam KOMPLETNIE pomysłów na to co kupić rodzicom, a M. to już nawet nie-kompletnie...
Ja Ci mogę powiedzieć, co kupić dla Twojego męża. Nasze listy na pewno się pokrywają

No to jest myśl!!Ile byśmy mogli dodatkowego sprzętu kupićamaterasu79 napisał(a):Milla napisał(a):amaterasu79 napisał(a):atlantis75 napisał(a):bombillę i tykwę do yerba mate. Musiałam odwołać zamówienie.
Ja Ci mogę powiedzieć, co kupić dla Twojego męża. Nasze listy na pewno się pokrywają
Milla, no chyba że się zrzucimy na jakieś wspólne studio![]()