Półpasiec

Rodzic też ma swoje życie

Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Re: Półpasiec

Postprzez lidzia77 » 27 lutego 2010, o 23:02

W piątek znów u lekarza bo poprzedni antybiotyk w ogóle nie działał. Tydzień wyjęty z życiorysu-nie mogłam mówić,jeśc.. Diagnoza pani doktor że ropne zapalnenie zatok mnie dziwiła bo ja ani nosa zapchanego ani bólu głowy..
Dopiero w piątek jak dostałam inny antybiotyk to dzisiaj widzę już swiatełko w tunelu-że mi pomaga i że w końcu będzie dobrze.Okazało się ze mam zainfekowane całe migdały wielkie i popuchnięte. Ta chroba tak sie rozwijałą że aż bolało mnie całe ucho i głowa z jednej strony.
Obrazek
Obrazek

Monika80
Szeptem
Szeptem

Postprzez Monika80 » 13 marca 2011, o 22:00

Witam wszystkich:-) Jestem tu pierwszy raz.Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie,że to ja je piszę :beksa: 10 dni temu dopadła mnie ostra angina.Bez jedzenia,picia czy mówienia.Już po paru dniach z antybiotykiem była poprawa.Od dwóch dni znowu strasznie boli mnie gardło,mam znowu katar i ogólnie źle się czuję :-( Boję się,czy to nie dopada mnie półpasiec.Od czterech dni mój 6 letni synek ma ospę.Straszne to wszystko,mam dość.Nie pozostaje jednak nic innego jak przechorować :( Pozdrawiam i dużo zdrowia :-D

lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez lidzia77 » 14 marca 2011, o 12:22

No to ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!
Właśnie czytając ten wątek przypomniałam sobie mój moją koszmarną zimę z zeszłego roku :(
W tym roku- odpukać- już jesienią brałam broncho vaxom i na razie nie chorowałam. Jesień i zimę przeszłam w zdrowiu. I tek będę się starała trzymać:)
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Nasze sprawy

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości