Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

:-nie pojde spac,nie wyjde z domu jak jest balagan;-lozko MUSI byc poscielone,-porzadek w lodowce ,kazda polka ma swoje przeznaczenie;-przy jedzeniu MUSZE czytac,inaczej sie nudze;-papier toaletowy oczywiscie wisi na zewnatrz;-jak dopije do konca kawe to jest swieto;-po przyjsciu do domu musze sie przebrac w domowe ubranie;-gruszki zawsze jem od gory,jak ktos je normalnie jak jablko, to sie dziwie;-nowa gazete musze przejrzec strona po stronie i dopiero wtedy zaczynam czytac ,ooooo i mnostwo innych,ktorych teraz nie pamietam

asientos napisał(a):martella napisał(a):gruszki zawsze jem od gory
przecież własnie tak się je gruszki![]()

Milla napisał(a):magdh78 napisał(a):asientos napisał(a):martella napisał(a):gruszki zawsze jem od gory
a mi tam wszystko jedno
A jaka jest różnica?>

Milla napisał(a):Fiona napisał(a):Milla napisał(a):magdh78 napisał(a):asientos napisał(a):martella napisał(a):gruszki zawsze jem od gory
a mi tam wszystko jedno
A jaka jest różnica?>
Osobiście nie wiem, ale ja gruszki wcinam zawsze od boków
Ja też, jabłka tak samo

hej,ja jablka tez jem "normalnie"Fiona napisał(a):Milla napisał(a):Fiona napisał(a):Milla napisał(a):magdh78 napisał(a):asientos napisał(a):martella napisał(a):gruszki zawsze jem od gory
a mi tam wszystko jedno
A jaka jest różnica?>
Osobiście nie wiem, ale ja gruszki wcinam zawsze od boków
Ja też, jabłka tak samo
i ja

ixa napisał(a):2.Odrywam zawsze skorke od kanapki i zjadam ja na koncu.
7.Nie lubie pic kawy w szklance,a herbaty w malym kubku(dlatego mam kolekcje"olbrzymow")