Ona lepiej niż Ty Idka nie będzie miała czasu zatęsknić zapewne, bo przecież będzie kochany tatuś i tyle nowych atrakcji dookoła A ty zaczniesz świrować za jakieś 3 dni kiedy się wyśpisz, przeczytasz ze dwie książki i zrobisz parę innych rzeczy, na które zawsze brakowało siły i czasu
oj oj oj jak ja ci zazdroszczę - u nas ciagle ja z dzieckiem , ale za to jak sie tatus pojawi na horyzoncie to ja juz nie mam dziecka Szkoda że tatuś nie chce z nią gdzieś wyjechac
Również zazdraszczam. Myślę, że w natłoku rzeczy, które zrobisz dla siebie łatwo zniesiesz czas bez córci, zwłaszcza, że będzie z tatą, czyli lepiej trafić nie mogła.
Dziękuję Dziś rano wsadziłam ich do pociągu i pognałam na zajęcia....a teraz odkrywam uroki samotnego wieczoru....to jest niesamowite - wszystko robię w SWOIM tempie
cieszę się, że Ty się cieszysz ja osobiście nie umiem sobie wyobraźić ani jednego dnia bez Darii pisałam już, że jestem typowa matka polka podziwiam Cię i życzę abyś spędziła te dni tak jak chcesz wypoczywaj i się baw należy Ci się poszalej sobie kurczę jak Wy to robicie