Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

Milla napisał(a):A kościelne formalności??Protokoły małżeńskie, poradnie itp??

Catalina napisał(a):Milla napisał(a):A kościelne formalności??Protokoły małżeńskie, poradnie itp??
No tez nie
Z poradnią mamy mniejszy problem - bo mamy wujka księdz, który będzie dwał nam ślub i z nim mamy się umówić na jakąś sobotę na "intensywne" nauki i spotkanie z panią z poradni - na szczęście bo chodzić na 8 czy 10 spotkań wieczorem co tydzień to nie dla nas przy małym dziecku.

Milla napisał(a):To zostały Wam najprzyjemniejsze rzeczy...Zaproszenia i gości musielibyście powoli załatwiać, zawsze trzeba dać im trochę czasu na potwierdzenie przybycia![]()
Rzeczywiście nie jest łatwo zrobić listę gości...My mieliśmy obiad dla najbliższej rodziny, z której wyszło nam 40osób

Catalina napisał(a):Milla napisał(a):To zostały Wam najprzyjemniejsze rzeczy...Zaproszenia i gości musielibyście powoli załatwiać, zawsze trzeba dać im trochę czasu na potwierdzenie przybycia![]()
Rzeczywiście nie jest łatwo zrobić listę gości...My mieliśmy obiad dla najbliższej rodziny, z której wyszło nam 40osób
No właśnie - chyba jeszcze w tym tygodniu zamówimy zaproszenia i zrobimy ta liste - ta bliska ordzina to też około 40 osób, wszyscy znajomi będą potem zaproszeni potem do jakiegoś pubu (nie wiemy gdzie), na szczęście - nie są wymagający i postawi im się kolejkę albo dwie a reszte sami sfinansują sobie.

nie wiem jaką chce sukienkę (wiem, że nie białą i nie ecru - a coś kolorowego),
)dół jest lużny ,do tego jest halka .Dół jest gładki ,a góra ma wyszywane łezki przeplatane delikatnie złotą nitką

Catalina napisał(a): A nie dziękuję - ja chcę coś intensywnego - myślę o kolorze czerwonego wina ;-))

Catalina napisał(a):karoll napisał(a):nie wiem jaką chce sukienkę (wiem, że nie białą i nie ecru - a coś kolorowego),
mogę Ci sprzedać swoją baaaardzo tanio![]()
jest kremowa ,ale z daleka i na zdjęciach wygląda jak biała![]()
A nie dziękuję - ja chcę coś intensywnego - myślę o kolorze czerwonego wina ;-))

Asiek napisał(a):Catalina napisał(a): A nie dziękuję - ja chcę coś intensywnego - myślę o kolorze czerwonego wina ;-))
na przykład coś takiego? http://www.voila.pl/3k9ge/