Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

Milla napisał(a):Super, że już jest w domku.
Napisz jak zareagowała na Wasz widok

Diabolique napisał(a):Milla napisał(a):Super, że już jest w domku.
Napisz jak zareagowała na Wasz widok
Tesciowie maja dluga dzialke i jest daleko od domu do bramy. Nigdy nie widzialam mojego dziecka tak szybko biegnacegoA potem to juz tylko mamusiu pokazac to, mamusiu pokazac tamto. Plus opowiesci o tym co widziala (krowki, koniki, kozki). Oczywiscie caly czas trzymala mnie za reke, albo chciala byc trzymana na rekach. Jakakolwiek proba zagadania przed babcie lub dziadka byla calkowicie olewana.
Potem byla podroz do domu i Laurka nie mogaca sie doczekac swojego pokoiku i kotka. A w domu szalenstwo![]()
Nauczyla sie jednej przekomicznej rzeczy.. Obraza sie. Nikt nie wie od kogo i kiedy sie tego nauczyla. Po prostu obraca glowe w druga strone i nie reaguje na zadne slowa, potem patrzy spod nosa i nadal nie reaguje, w koncu polaskotana zaczyna sie chichrac. Mamy z tego niezly ubaw

\Proponuję wziąć tygodniowy urlop, posiedzieć 24h w domku i potem z uśmiechem na twarzy wrócić do pracyDiabolique napisał(a):Powiem Wam, ze dawno mnie tak nie ciagnelo do domu!![]()
Niezwykle jak takie rozstanie pozytywnie wplywa na zwiazek![]()
A do tego moje dziecko nauczylo sie jesc jak czlowiek, sprzata po sobie, zabawia nianie rozmowa. Znowu zaczynam zalowac ze musze siedziec w pracy...