Kozłowski

Rodzic też ma swoje życie

Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

misiajagodka
Pełną parą
Pełną parą

Kozłowski

Postprzez misiajagodka » 12 maja 2010, o 14:15

Zmarł Maciej Kozłowski. Jest mi z tego powodu bardzo smutno, bo byłam wielbicielką i jego talentu, urody i osobowości poza aktorskiej.
Zajrzałam do wikipedii i natknąłam się na kategorię "zmarli w..." np.: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Zmarli_w_2010
Smutne, że w ogóle istnieją takie kategorie. Że muszą takie istnieć
Mama Igorka (ur. X'06) i Pawełka (ur. I'09) lubię sobie poczytać

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Re: Kozłowski

Postprzez atlantis75 » 12 maja 2010, o 15:19

Mnie także poruszyła jego śmierć. Ze 2-3 mies. temu był gościem u Tomasza Lisa i tak spokojnie opowiadał o swojej chorobie, że wcisnęło mnie w fotel. Myślałam wtedy, że może nie jest tak źle, że przecież może pożyć z chorą wątrobą jeszcze ładnych parę lat... Lubiłam go tak po prostu. Wielki żal, że odszedł.
Obrazek
Obrazek

kontrafalda
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Re: Kozłowski

Postprzez kontrafalda » 12 maja 2010, o 16:42

atlantis75 napisał(a):Mnie także poruszyła jego śmierć. Ze 2-3 mies. temu był gościem u Tomasza Lisa i tak spokojnie opowiadał o swojej chorobie, że wcisnęło mnie w fotel. Myślałam wtedy, że może nie jest tak źle, że przecież może pożyć z chorą wątrobą jeszcze ładnych parę lat... Lubiłam go tak po prostu. Wielki żal, że odszedł.

Też pamiętam tę rozmowę - u Lisa króluje polityczny bełkot, a to było ożywcze, optymistyczne, takie ludzkie.
Bardzo mi smutno od wczoraj :(

Powrót do Nasze sprawy

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość