Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

petelka napisał(a):Ma już swoje lata, chce mieć dziecko, właściwie dlaczego nie? Przecież jest mnóstwo kobiet, które samotnie wychowują dzieci? I dają sobie radę...

petelka napisał(a):Powiedziałam, że jest już dorosła i ma prawo chcieć dziecko. Przecież ma dach nad głową i pracę. Znam przypadki gdzie naprawdę było bardzo źle i pod względem finansowym i bytowym a jednak ludzie dawali sobie radę (do tego z upośledzonym dzieckiem). Nie chce mi się rozpisywać ale naprawdę znam podobny przypadek i w tej chwili jest ok. Inna sprawa, że powinna najpierw DOKŁADNIE przemyśleć czy sprosta wychowaniu Maluszka i czy ją po prostu na to stać. Plus dochodzi sprawa matki, nie wiem jak bardzo toksycznej...

ANIIA napisał(a):Atlantis pewno faceta sie jej nie da wyperswadowac - i trudno sie dziwic bo po wielu latach poniżania przez matke przytrafiło sie jej coś pięknego _ ale ja bym jednak próbowała wybic jej z głowy dziecko bo maluszek w takim układzie to dobrze miał nie będzie ani od "tatusia" ani od "babuni"
Niech sobie szaleje, używa - jej sprawa ale chwyt "na dziecko"