przez blackbird » 2 listopada 2005, o 11:58
szukam pediatry dla malej,to pilne...od miesiaca nie moge jej wyleczyc...
mala ma kaszel(zawlaszcza rano)i ogromny lejacy sie ropny katar,ide do lekarza,a oni lecza antybiotykami kroplami i kilogramami innych lekow,przychodze do kontroli z mniejszym kaszlem i katarem ,ale jednak a oni ze dziecko zdrowe i patrza na mnie jak na przewrazliwiona wariatke,po dwoch trzech dniach dziecko jest od nowa chore,ide do lekarza on zalecza,odstawiam leki choroba wraca i tak w kolko macieju...dzisiaj mala jest w oplakanym stanie,chce isc do lekarza ale okazuje sie ze najwczesniej przyjmie mnie w piatek bo innych niema,stwierdzam ze i tak przez miesiac sobie w tej przychodni nie poradzili wiec ide do innej...niestety pani w rejestracji informujr mnie ze deklaracje mam zlozona gdzie indziej i oni mnie nie przyjma...siedze i wyje z bezradnosci...poradzcie cos-jakiegos dobrego lekarza we wrocku(najlepiej nie prywatnego),jakies domowe sposoby na katar zeby do tego piatku dotrzymala(nosek ma tak obolaly ze go dotknac nie da)...

"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."