Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

, potem do kompa, chciałam wpisać wartość wagi i patrzę a tam pod moją tabelką wklejone kwiaty i życzenia słodkie! Strasznie to miłe dla mnie było
A wieczorkiem jak dzieciaczki pójdą spać pójdziemy na randkę do naszego pokoju

Diabolique napisał(a):Ja to akurat jestem nietypowa bo dzis mam imieniny, wiec przede wszystkim je swietuje, ale dostaje kwiaty na Dzien Kobiet i zyczenia rowniez.
Uwazam ze kazdy powod do bycia obdarowana kwiatami jest dobry. Wkurzaja mnie panowie ktorzy obnosza sie z tym ze nie uznaja tego swieta bo jest komunistyczne etc. Wydaje mi sie ze decydowac o tym czy sie swietuje czy nie, ma prawo osoba ktorej swieto dotyczy czyli kobieta. Nieuznawanie swieta przez facetow jest wyrazem ich wygodnictwa i nieumiejetnosci zachowania sie. Ot takie mam sobie przemyslenia na dzis
![]()
Moj szef kupil dla kazdej dziewczyny po pieknej bialej rozy i bylo to bardzo mile

monika napisał(a):Diabolique napisał(a):Ja to akurat jestem nietypowa bo dzis mam imieniny, wiec przede wszystkim je swietuje, ale dostaje kwiaty na Dzien Kobiet i zyczenia rowniez.
Uwazam ze kazdy powod do bycia obdarowana kwiatami jest dobry. Wkurzaja mnie panowie ktorzy obnosza sie z tym ze nie uznaja tego swieta bo jest komunistyczne etc. Wydaje mi sie ze decydowac o tym czy sie swietuje czy nie, ma prawo osoba ktorej swieto dotyczy czyli kobieta. Nieuznawanie swieta przez facetow jest wyrazem ich wygodnictwa i nieumiejetnosci zachowania sie. Ot takie mam sobie przemyslenia na dzis
![]()
Moj szef kupil dla kazdej dziewczyny po pieknej bialej rozy i bylo to bardzo mile