Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

Milla napisał(a):JaMaska napisał(a):Milla napisał(a):Polecam opowiadania "Pod dobrą gwiazdą". Jeśli ktoś ma ochotę się wymienic, to chętnie:)
ja chętnie, tylko wygrzebię co tam mam pod wymianę.
Coś tam wygrzebałaś?Podaj mi adres na PW, to wysle książkę.Mogę normalnym listem?

JaMaska napisał(a):- Elizabeth Gilbert "Jedz, módl się, kochaj"

misiajagodka napisał(a):JaMaska napisał(a):- Elizabeth Gilbert "Jedz, módl się, kochaj"
Jeśli nie poszła jeszcze w świat, to mogę się zgłosić?

Milla napisał(a):jasmina napisał(a):Saga zmierzch przeczytana (ech, nastoletnie siostrzenice). Czytajcie smiało- bardzo miło wciąga i jak miło odświezyc sobie młodziencze standarty wymagań związkowych (czuły, opiekuńczy, zakochany na zabój itd itp). Moje siostrzenice mają non stop cytaty na gg w opisach
Ja jeszcze nie czytałam, ale film mnie nawet wciągnął i choć nie lubię takiego gatunku, to przyjemnie sie oglądalo

JaMaska napisał(a):no dobra, w końcu moge się pozbierać i powysyłać![]()
a tak swoja droga to skończyłam dzis Dana Browna "Zaginiony symbol" jesli ktoś polubił pana Roberta znawcę symboli i "Kod Leonarda" czy "Anioły i demony" to kolejna jego powieść dla mnie nr 2 po "Aniołach..." i zdecydowanie przed "Kodem..." - tym razem loża masońska w USA.
Ciekawem jak bardzo spitola kolejna adaptację....ech...

JaMaska napisał(a): skończyłam dzis Dana Browna "Zaginiony symbol" jesli ktoś polubił pana Roberta znawcę symboli i "Kod Leonarda" czy "Anioły i demony" to kolejna jego powieść dla mnie nr 2 po "Aniołach..." i zdecydowanie przed "Kodem..." - tym razem loża masońska w USA.

Milla napisał(a):JaMaska napisał(a):no dobra, w końcu moge się pozbierać i powysyłać![]()
a tak swoja droga to skończyłam dzis Dana Browna "Zaginiony symbol" jesli ktoś polubił pana Roberta znawcę symboli i "Kod Leonarda" czy "Anioły i demony" to kolejna jego powieść dla mnie nr 2 po "Aniołach..." i zdecydowanie przed "Kodem..." - tym razem loża masońska w USA.
A czy moja przesyłka dotarła do Ciebie?
A ja polecam "Odette i inne historie miłosne" dla miłośników opowiadań napisanych przez autora "Oskara i Pani Róży". Jestem w trakcie lektury innej ksiązki tegoż autora i bardzo go polubiłam

asientos napisał(a):JaMaska napisał(a): skończyłam dzis Dana Browna "Zaginiony symbol" jesli ktoś polubił pana Roberta znawcę symboli i "Kod Leonarda" czy "Anioły i demony" to kolejna jego powieść dla mnie nr 2 po "Aniołach..." i zdecydowanie przed "Kodem..." - tym razem loża masońska w USA.
A jam zawiedziona - dla mnie wzystko wtórne i przewidywalne.