Moderatorzy: Diabolique, JaMaska, kontrafalda, atlantis75

misiajagodka napisał(a):A ja trochę późno, ale obejrzałam "Rewers" i chyba miałam za duże oczekiwania. Nie to że zły, ale jakiś taki trochę nijaki. Jak dla mnie! Oskara nie widzę

amaterasu79 napisał(a):Nie wiem, pewnie mam opóźniony refleks, skoro film puścili już na HBO, ale od soboty nie mogę pozbierać szczęki - "Home" tutaj go można obejrzeć http://www.youtube.com/homeproject#p/u/4/jqxENMKaeCU
Ja siedziałam bite prawi dwie godziny bez ruchu, w pewnych momentach tylko przełykając rosnącą gulę. No położył mnie na łopatki.
Przecudne zdjęcia, piękna muzyka... no i idea.

lidzia77 napisał(a):Mamma Mia-oglądałyście film??
Mnie bardzo się podobał. Myśle że akurat na taka pogodę jaką mamy za oknem.
Ściągnęłam sobie wszystkie piosenki i teraz chodzę i podśpiewuję

misiajagodka napisał(a):Co warto przeczytać? Marinę, Katedrę w Barcelonie, coś z Larssona, Ciotkę Julię i skrybę? Czas mija, a w głowie sieczka. Czytałyście coś fajnego ostatnio?

amaterasu79 napisał(a):Ja zaczęłam nowego Kinga i nie powiem, czuję się wciągnięta, bo taszczę wszędzie ze sobą te prawie 1000 stron z nadzieją, że gdzieś uda mi się jeszcze trochę przeczytać...

jasmina napisał(a):Najnowszy King to "Pod kopułą" chyba. Wzięłabym bez zastanawianiaMisia jakbyś chciała Larssona bez kupowania przeczytać to pisz, mam 3 tomy, chętnie pożyczę. I Marinę też, i Katedrę w Barcelonie, jakby co
![]()
A polecić mogę Olgę Tokarczuk, tę najnowszą "Prowadź swój pług przez miasto kości" (też mam jakby co![]()
). Jako fanka "Prawieku..." czuję się w pełni usatysfakcjonowana.

kontrafalda napisał(a):misiajagodka napisał(a):Co warto przeczytać? Marinę, Katedrę w Barcelonie, coś z Larssona, Ciotkę Julię i skrybę? Czas mija, a w głowie sieczka. Czytałyście coś fajnego ostatnio?
Ja aktualnie Larssona, bardzo jestem usatysfakcjonowana. "Marina" też w porządku, Ciotka Julia mi osobiście podeszła średnio. Chyba nie pomogłam?

misiajagodka napisał(a):jasmina napisał(a):Najnowszy King to "Pod kopułą" chyba. Wzięłabym bez zastanawianiaMisia jakbyś chciała Larssona bez kupowania przeczytać to pisz, mam 3 tomy, chętnie pożyczę. I Marinę też, i Katedrę w Barcelonie, jakby co
![]()
A polecić mogę Olgę Tokarczuk, tę najnowszą "Prowadź swój pług przez miasto kości" (też mam jakby co![]()
). Jako fanka "Prawieku..." czuję się w pełni usatysfakcjonowana.
Już nabrałam do koszyka empikowego "6 w cenie 4", ale chyba dzięki Tobie nie dam zarobić empikowi

misiajagodka napisał(a):Larsson dziś do mnie przybyłMonika, dziękuję! Jasmina, oddam!