Ferie zimowe

Rodzicielstwo nie oznacza gnuśnienia na sofie...Jeździmy, zwiedzamy, wypoczywamy!
lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Re: Ferie zimowe

Postprzez lidzia77 » 22 stycznia 2010, o 22:49

My już po wyjeździe.
Wszystko byłoby super gdyby mama sie nie rozchorowała :beksa: zajechaliśmy w niedziele a ja juz w poniedziałek angina ropna i tak do piątku w pokoju sanatoryjnym:) Żeby jednak znaleźć jakieś plusy w tej sytuacji to przynajmniej chorowało mi sie komfortowo-śniadanko i kolacyjka podana do łóżka, tata z dziećmi na sankach a ja błogie leżenie w łóżku. Pocieszam się tym, że w domu musiałabym się zająć i domem i dziećmi w czasie choroby:)
I tak ogólnie jestem bardzo zadowolona-fajne pokoje, dobre jedzenie,bilard-ku uciesze Maksymiliana :) jest przedszkole dla dzieci, jacuzi dla rodziców i myśle ze jeszcze tam kiedys wrócimy:)
P.s
W górach było mniej śniegu niż u mnie na podwórku :x
Obrazek
Obrazek

misiajagodka
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez misiajagodka » 23 stycznia 2010, o 00:35

No to skoro widzisz plusy i minusy, to tylko trochę współczuję.
Ostatecznie wylądowaliście w Rabce?
Mama Igorka (ur. X'06) i Pawełka (ur. I'09) lubię sobie poczytać

lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez lidzia77 » 23 stycznia 2010, o 12:52

Tak. Byliśmy w Rabce w sanatorium Cegielskiego:)
Obrazek
Obrazek

munny
Szeptem
Szeptem

Postprzez munny » 8 grudnia 2010, o 12:30

NO wiec ferie juz mielismy zaplanowane w sumie w lato :-) jedziemy tak jak zazwyczaj do Austrii. Miasteczko nazywa sie St Anton am Alberg i jest naprawde swietnie http://www.tyrol.pl/xxl/pl/892513/_id/968920/_season/at2/index.html Tym razem jednak nie bedziemy w jakims hotelu, bo jakos nas przygniata za bardzo ten natlok ludzi. Zazwyczaj jak sie jedzie w te rejony to jest na przelomie stycznia i lutego masa ludzi. Wiec tym razem chcemy spokoju chociaz troche i sami dla siebie. Wynajelismy sobie chate gorska http://www.casamundo.pl/ co w sumie nie kosztowalo nas wiecej jak za hotel. Nawet musze powiedziec, ze bylo taniej. No i zobaczymy jak to bedzie. Najwazniejesze, ze bedzie mozna czuc sie swobodnie wsrod swoich. A kto jeszcze nie byl w tych rejonach to postuje zdjecia http://pl.tripadvisor.com/LocationPhotos-g608676-St_Anton_am_Arlberg_Tirol_Austrian_Alps.html Naprawde warto pojechac. Polecam

lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez lidzia77 » 22 grudnia 2011, o 22:17

Dziewczyny nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, widzę mało nowych wątków ale poszukuje inspiracji na ferie zimowe.
Sanatorium Cegielskiego w Rabce bardzo nam przypadło do gustu i chcielibyśmy pojechać w podobne miejsce ale chciałabym żeby to było coś bliżej- Karpacz, Szkalarska itp.
Fajnie jakby było wyzywienie i jakieś atrakcje dla dzieci. Znacie takie miejsca??
Pozdrawiam serdecznie bo już dawno tu nie zaglądałam:)
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Nasze podróże, małe i duże

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość